Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

behat

*vytiahnes:)
a tie cviky na brucho dobre robis, ale aj na spodne sa zameraj,
napr. lahni si na zem, ruky vedla seba a s vystretymi nohami kmitaj ako potapaci pri plavani...
alebo si lahni na postel tak aby si zadok mala na konci postele a nohy ti trcali von, chyt sa dako rukami za hlavou alebo dako sa chyt:) a nohy dvihaj do praveho uhla s bruchom a najlepsie, ked sa zeme patami nedotknes ked budes sa vracat dole, to je taky tazsi cvik a musis mat na dobrom mieste postel, aby sa ti to dali doma robit...
ale take najlepsie na cele brucho mas asi sklapacky:)

behat

no ja to vidim optimistickejsie:)
to co pise martin je pravda.. ale,
pokial mas ploche brucho a dakedy si robila denne 500-1000 brusakov
a bolo tam vidiet trosku kocky,
tak si myslim, ze tie 3 mesiace ti budu stacit, pri spravnom stravovani...
a ked to vitiahnes aspon na tych 500 denne... ale skus popri korculovani aj zabehat si, to je na ten tuk, aby isiel z bruska von:)
dam priklad mna, i ked som chalan...
mam urcite inu genetiku, ale nikdy som necvicil na brucho, hravam sice od malicka futbal, ale brucho nehrozilo nikdy, zacal som denne dakych 15 min brucho a porpi 2 treningochtyzdenne som si bol 2-3 razy zabehat a za 2 mesiace bolo vidno kocky ked som napol:D
Ja ti sancu davam za tie 3 mesiace len musis makat na sebe:) a trosku by sa v klude mohli ukazat a ked budes ukazovat druhej polivici stavkujucim brusko,tak pekne s usmevom napnes brusko a budu len zizat:)
ja som chcel ist tiez, ale sa mi nedalo a dnes prsi:(
pekny uprsany den..
a dufam, ze sa vysomaris, lebo som to na rychlo pisal

flasch17

ahoj takze ja mam okolo 160 cm... a ted vazim 58...mala som 62 61 take kolisave no cvicim pravidelne trikrat do tyzdna uz 3 a pol mesiace takze tak no a tehlicky isto nemam a nemam ani ploche brusko mam brucho a aj boky - isto necvicim zle mam profesionalneho trenera a moj trening ma hodinu hodinu a pol takze ja budem rada ak dake zmeny po polroku uvidim no a myslim si ze za 3 mesiace to DOLU nedas a ani tehlicky z toho isto nebudu.:) tak SPORTU ZDAR!..:)

ivuša

jj, martin ma v tomto pravdu, my zeny mame inu proteosyntezu, bez steroidov nikdy nedosiahnes svaly ako maju chlapi..cest vynimkam, ale to je ta spominana genetika...

Martin_242

No ak by si naozaj správne a tvrdo trénovala, živila a regenerovala a mala dobrú genetiku, tak približne rok.
Ak jeden z tých faktorov nebude, tak pravdepodobne nikdy.
Koľko žien z okolia poznáš, čo majú tehličky a niesú profi-športovkyňe?

Martin_242

Môj kolega celý život aktívne športuje, má neuveriteľne masívne a výrazné tehličky, lenže keď si nedáva pozor na stravu, zalejú sa mu tukom a vyzerá ako tučný s veľkým bruchom.
Keď sme voľakedy cvičievali a diétovali spolu (schudol asi 8 kíl), tak to bol pohľad, bolo vidieť tie roky driny cvikov na brucho.
Môžeš mať akékoľvek brušné svaly a nebudú vidieť, ak sú pod vrstvou tuku.

Martin_242

Ak už máš výrazné brušné svalstvo, stačí len zhodiť tuk a je to.
Ak brušné svalstvo výrazné nemáš, za 3 mesiace s tým nič nespraviš, brušné svaly patria k pomaly rastúcim partiám, nie ako napríklad ruky, ramená, prsné svaly, tie rastú rýchlo.