Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

Martin_242

Vo forme tabletiek, v strave sa ani nedá prijať dostatok horčíka. Pre ženy tak okolo 300 mg denne.
Samozrejme, také tabletky, ktoré nemajú zbytočne veľa chemikálií.

Martin_242

Užívajte magnézium vo vyšších dávkach ak máte stresy, nervozitu a depresie.
Otestované vedou aj mojou maličkosťou.

cloe007

no vdaka......teraz mam same pisomky, tak som psychicky na dneeee....ale este som sa zatial neprezrala..boze ale to estelen budu stresy ked sa moj fotrik dozvie ze ake ja budem mat znamky :D uuuuf......
tak ale hadam cvicit budem mat cas....

cloe007

noo....tak tych 500 hadam dam...a jasne ze bolo vidiet vysledky...a mam ho riaadne ploche to brusko, iba na bokoch mam viac tuku...proste ked sa na mna pozriete z profilu, som plocha, ked spredu som normalne taka sirokaaa....takze podla mna by to slo :)

behat

si myslim, ze tych 15 min neuskodi kazdy den, za par dni si sval zvykne..
a nohy namahas kazdy den a nic to nerobi, lebo su zvyknute...
je rozdiel ked v posilovni chlapy vycerpaju sval skoro maximalne, tam treba regeneraciu aj 2-3 dni..
ale pri takomto pripade asi nie:)
aspon si myslim, niesom zidny odbornik..