Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

cloe007

l.inda
a ty mas aku sportovu cinnost ked nepriberas? ono, zrejme mas aj dobry metabolizmus, co ja o tom svojom povedat nemozem...

l.inda

ten vzorec sa samozrejme pouziva iba ak clovek cvici a pri sedavom zamestnani su tam hodnoty zase ine...ale nie je vhodne jest ani prilis malo tak sa ku tehlickam na bruchu nikdy nedostanes

l.inda

pri tvojej vyske a vahe je menej ako 5000KJ nedostacujuce, ja mam 155cm a jedavam viac(mam 47kg).svoj prijem si mozes vypocitat z jednoducheho vzorca vaha:0,40x14 (vyjde ti to v kcal cize potom prepocitat na kj priblizne x4,17)

cloe007

pocitala som si kolko tak cca prijmem denne v KJ...nie je to viac ako 5000.. aj to vlastne dost na mna...nechuti mi velmi jest...takze asi len ten pohyb alebo co.. a stravujem sa aj zdravo-zeleninka, doobeda ovocie, biele masko, nic mastne, prazene a vylucila som aj sladkosti..
jasne ze OBCAS nejaky ten prehresok, ale to by som asi nebola ja O=)
dufam, ze sa mi nieco do konca leta podari...

Martin_242

cloe007: Znížiť energetický príjem, ešte lepšie nahradiť tukotvorné potraviny bielkovinami a zvýšiť pohybovú aktivitu.

cloe007

zistila som, ze mam tie svaly a na nich tuk...takze sa ho musim nejak zbavit...martin nevies nejako poradit? co je na to najlepsie?

Martin_242

zabka: Napríklad výrobky Good'N Natural neobsahujú chemikálie.
V pokoji užívam 7 ich výrobkov.
Predáva ich RNG.

ivuša

ok, tak mame chemikalie na prirodnej baze, tj prirodne :) a potom tie synteticke, tj umele.. strasne kam vsade sa tlaci ta chemia :D

zabka

studujem farmaciu a podla mna vsetky tabletky obsahuju chemikalie...ale mozno sa mylim, aj ked nemyslim..z chemicke hladiska je chemikalia takmer vsetko :-)