Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

Martin_242

tina: Áno, hlavne prvá veta, ktorú nižšie napísal.
To je najúčinnejšie na chudnutie.
Ale Xtreme lean supreme od neho som skúšal kvôli zvedavým ženičkám od nás z práce, ktoré síce schudnúť chcú (tj hlavne o tom rozprávajú), ale akonáhle som ich odhalil v jedálni na obede a videl som, čo jedia - vyprážaný syr, hranolky a 2, SLOVOM DVE! tatárske omáčky (inak povedané 56g tuku), prestal som si drať jazyk... :)

l.inda

cloe asi ta potesim ale mojmetabolizmus ma tiez daleko od toho "idealneho"-jest co chcem a nepriberat.svoju vahu si musim strazit a tiez chodim do skoly takze jedine ostava cvicit!

RNG

Tina, na chudnutie je v prvom rade znizeny kaloricky prikon a zvyseny telesny vykon.Tj menej jest a viac cvicit.
Doplnky na zvysenie ucinnosti diet su rozne:
Take co potlacia chut do jedenia(rozne octy,satierol,kaktus nopal, celulozove plnice zaludka ako conjac a podobne)
.....
Take, co zabranuju premenu prebytocnych cukrov na tuky(hydroxycitricka kyselina z garcinie cambogie, kommiphora mukul=gugulsterony a tiez CLA(tonalin)
.....
Take, co nedovolia stravit napr sacharidy potlacanim cinnosti amylazy(vytazky z fazule, ako phase 2, phaseolin a ine firemne mena), velmi ich neodporucam, lebo casto vyvolaju riadne naduvanie, ked sa sacharidy dostanu nenatravene do criev a bakterie maju hostinu.
.....

Rozne celulozy, ktore daju pocit plnosti a zaroven nasiaknu do seba cast tukov v potravinach a vynesu ich z tela nestravene.
.......
.... A posledna kategoria su termogeneracne prostriedky, tj doplnky, ktore zvysuju odburavanie a spalovanie tukov zvysovanim celkoveho metabolizmu(stimulanty)
Medzi ne patria extrakty zo zeleneho caju, teobroma z kakaa,citrus auracium, alkaloidy z roznych inych rastlin(paulina cupana=guarana,kola orech, mate,...)
S pomocou emulzifiklatorov tuku ako lecitin a tukovych enzymov lipaz tieto prostriedky pomozu zhadzovat extra tuk

Priklady su napr,LKVB6 alebo ultra KLB6,extrakt zo zeleneho caju brany spolu s alfa lipoickou kyselinou, Xtreme lean supreme a ine.

barbinka

amy, či kamos už si trápny. to s tým nickom si mi hovoril presne to isté. a iba ty. naozaj si úbohý. čo takto radšej napísať niečo k téme a nestarať sa do druhých nickov? chudáčik

amy389

jaj barbinka je brutalna traposka uz len ten nick o tom hovori no kto chce byt barbinak hehe ta osoba nedokaze prijat iny nazor ako svoj a nedokaze diskutovat len utocit no hroza a ani nema uplnu pravdu

ivuša

a ktora skola nie je sedava?...akurat tak ftvs :) ... neboj, aj v skole sportrebujes dost energie, tvoj mozog v niektorych pripadoch vyuziva az 2/3 prijatej energie, tak sa snaz v tej skole ;-)

cloe007

no ja mam sedavu skolu...takze tak...
a ten prijem, ja ho urcite vyssi nemam... a jem dost pravidelne...rano o 6:30, potom desiata kedy stiham-bud o 9:30 or 10:30, potom obed 13:00 or 14:00, potom vecera o nejakej 17:00 alebo hodku neskor...podla toho ci som hladna..inak to v skole nejde...

ivuša

cloe, na nastartovanie metabolizmu zacni jest pravidelne, casto a v malych davkach, hoc aj kazde 2-3 hodiny, a drz si energeticky prijem na dakej rozumnej hladine, mne lekarka odporucila pri sedavom zamestnani pod 6000 kj