Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

znechutena

cloe, ja sa uz dlhsie snazim pridat medzi chudnucich a tvrdo makajucich ludkov na vlastnej postave, len nie a nie dorobit vsetky blbe skusky :( ... uz mi je z toho zle... kym sa ucim, tazko nahodit daku schopnu dietu..mozog si ziada sacharidy :( ... ale na to, kolko som pojedla cez skuskove sladkosti a nepribrala, vlastne som schudla.. ale od tehliciek na bruchu to je este daleko :P

cloe007

no uvidime ludia....na konci prazdnin vam dam vediet....alebo sa ozvem kazdy tyzden... v kazdom pripade vam napisem moj plan: kazdy den si dam ranny beh...aspon pol hodiny (myslim ze viac moje astmaticke pluca nevydrzia heh).. potom dam nejake posilovacky a strecing na cele telo + specialne na brucho som si nasla jednu seriu cvikov na nete..vyzera byt dobra... + obycajnych skracovaciek aspon 500...takze toto budem robit denne..a kedze mam to stastie, ze si budem musiet varit sama, budem jest hlavne zeleninku a ovocie-melon, ananas, citrusy..mnam uz sa tesiiim :) som sa aj odfotila v plavkach ze ako vyzeram ted a ako budem vyzerat..idem sa aj poriadne opalit, nech som krasnucka hneducka a chuducka ked nastupim buduci rok ako maturantka:D
ludiaaaaa prosim drzte mi palce.....
a ak by sa naaaahodou chcel ku mne niekto pridat, bola by som neuveritelne stastna..pekny dnik prajem :)

tuc tuc

podla mna pekne brucho urcite neziskate do mesiaca... dvoch je to vec rokov...pekne svaly treba poriadne vytrenovat a nie len vychudnut ... ja osobne cvicim 1-2x denne brucho niekedy ma to omrzi mam pauzu ...vidno mi ked napnem setkych 6 kociek akurat lavu spodnu menej ako tie ine... podla mna treba cvicit a zdravo jest popripade Lkarnitin tabletky... alebo ananas na veceru dobry je ... a vela pohybu ranny beh plavanie bicykel korcule sex ... :D to je setko cmukam

sasenka

Tak vam poviem dievcata,ze urcite nechudnite,o mesiac mozno o dva budete akurat tak tazsie :)raz ked neni genetika tak neni,treba zdravo jest a cvicit a ked ne tka makat makat:)ale urcite nerobte take,ze nebudete jest cely den,bo mozno to robia celebrity a tak,ale je t idiotina lebo normlany clovek raz jest zacne a potom sa to pekne krasne ulozi tam dke sa vam to pacit nebude:)a zdravo jest znamena,naprezierat sa a jest pravidelne a hlavneeee pitt vela tekutin a nie sladkeho ale najlepsie destilovanu vodu

ivuša

laurika, sak si precitaj na vyrobku, mala aby tam byt uz povinne tabulka, kde su rozpisane T,C,B, energeticka hodnota, nie je to tam vzdy, ale takmer na kazdom vyrobku to dnes mas..nekedy si mozes pre zaujmavost precitat aj zlozenie, nech vies, co to vlastne jes :)

laurikaa

prosim vas co je vhodnejsie pri diete -menej kaloricke? Obycajne ovsene vlocky alebo Cerealie Nestle Fitness? DOteraz som bola v tom ze vlocky neobsahuju vela tuku ale teraz neviem .-

ivuša

vlocka, vlakninu mas aj v obilninach, ovsene vlocky su nahodou velmi zdrava strava a mozes ich papat aj ked chudnes, len obsahuju trochu viec tuku(ovsene), no a co sa tyka tych tukov, tak vlaknina ti obmedzuje, spomaluje vstrebavanie tukov, tak je celkom dobra na znizovanie cholesterolu...

l.inda

v dobre tyzdne ked mam cas a som bez sluzobky tak 3-4x tyzdenne(telo mam rozdelene na tri casti takze kazdu precvicim raz tyzdenne)niekedy to vyjde aj tyzden bez cvicenia ale ked niekto cvici tak ma zrychleny metabolizmus a tak ho ten tyzden "nezabije" ale ani neposilni :)

Martin_242

Samozrejme, žiaden tuk na seba nenaviažu, to si kde počula?
Musli majú od diétneho jedla na míle ďaleko.
Vlákninu obsahuje hlavne zelenina - okolo 98% jej hmotnosti tvorí vláknina.