Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

lenula

nathalia123:
ahoj,som na tom podobne ako ty. len ja nemám 60kg,ale 68.inak všetko čo píšeš presne sedí aj na mňa. mohla by si mi poradiť ako sa ti podarilo schudnúť? ja schudnem 2-3kg a potom sa mi to vráti. síce kg navyše nie,ale stále mám tých 68kg....čo ma štve. Začala som chodiť cvičiť, len neviem čo jesť.

nathalia123

takze, ja som zacinala na 68kg pri vyske 172cm. nebola som nikdy nejaka obezna :-), ale chcela som sa pacit uz aj sama sebe. Teraz mam krasnych 60kg a uz nechcem chudnut, uz by som si to rada udrzala a vyfornovala telo. ja mam taky problem s mojou postavou, ze mam v rodine dost siroke boky-panvu a vzdy som to nenavidela, ale ked som sa naposledy odmerala, zistila som, ze to nie je vobec zle- mam cez boky 90cm, co je fajn :-). len ja zrovna nie som z tych, ktore maju ten zazracny rychly metabolizmus, takze si musim aj spolu s tym pohybom trochu strazit, co popapam.. ale nedietujem a to brucho keby bolo, by bolo super...:-) tak zatial pekny den

cloe007

ved jasne ze mozes...budem len rada :P
a vies co je sranda na mojom bruchu? ze ja tam tie ciarky mam...minuly rok som dost posilovala brucho...ale teraz sa mi to "zalialo" tukom, pretoze som rychlo pribrala...ale najvacsia sranda je, ze mi vidno rebra normalne...ale boky sa mi nehorazne rozsirili...aspon myslim, ze su to boky...myslim to miesto pod bruchom - asi bedra, ale na bokoch...no a rozsirili sa mi tak velmi, ze mam na nich nechutne strie...ale teraz som sa trocha opalila a vidno mi ich ovela menej...takze v pondelok napisem svoje pokroky...ak nejake budu :D
mohla by si aj ty..mozme kazdy pondelok pisat pokroky :P

nathalia123

viem, ze som tu nova, ale dala som sa do toho tiez, tak preco sa nepodelit.. :-) Ja sice tehlicky zatial tiez nemam, ale uz mam po bokoch brucha take tie pekne ciarky, ako ked sa ti idu za chvilu urobit tehlicky, tak som rada aspon tomu :-)

cloe007

no... mala som teraz same pisomky a neskoro som sa vracala domov zo skoly... k tomu sme zacali prerabat dom, takze musim stale varit chalanom robotnikom a obskakovat ich.... ale nepribrala som:)ale ani neschudla :( :( a naucila som sa pravidelne stravovat...a tak zdravsie..a tie plany na leto..to som vlastne uz napisala, tak hadam sa mi to podari...tehlicky mat podla mna nebudem, ale tak posuniem si to do vianoc :D akoze schudnut cem za tie dva mesiace..podla mna to nie je vela...ved nie som az taka tucna no...takze toto by sa zvladnut dalo, ale vytvorit si tie svaly bude omnoho tazsie...takze dame sa do toho no niee? :D

znechutena

jasne ze chcem :) ... len mojim cielom nie su tehlicky na bruchu, viem, ze ich tak lahko nedosiahnem.. nemam na to predpoklady :( ... ale chudnut budem, bajk, korcule a beh, ten som praktizovala aj cez skuskove, vdaka nemu som nepribrala :) .... prazdniny mame, ale zalezi uz od sikovnosti a stastia ake su dlhe...

nathalia123

ja som toho nazoru, ze vsetko ide, ked sa chce. ja chodim externe na vysoku, tak isto mam skusky a vela ucenia a popritom este kazdy den do prace, ale predsa som sa jedneho dna rozhodla, bolo to tak tri mesiace dozadu a zacala som na sebe makat a vysledky sa ukazuju. chodim cvicit napriek tomu, ze mam toho vela, aj vela prace, aj ucenia, aj toho stresu.. tos asi tak

cloe007

a tiez ich chces mat? aaa...teraz cez prazdniny sa ti nebude dat na sebe makat? ved prazdniny maju aj vysokoskolaci pokial viem...teda chces vobec schudnut? :D