Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

lizy

nathalia dakujem, ovocie je naozaj take zle an vecer? Ja mam jogurty strasne rada a jedlo si kupujem vzdy na urcity den nikdy nie dopredu. Takze sa bojim, ze mi ten jogurt do vecera nevydrzi:D ale posnazim sa:)

nathalia123

a lizy- ananas na ranjky, jugurt na veceru, ale aj tak sa mi to zda strasne malo, skus k ananasu pridat rano aspon nejake ovocko este, pripadne, ja ked nemam cas to riesim acidkom, je super a vecera tiez dost biedna, ale ides na to dobre, bielkoviny su super vecer..:-)

nathalia123

takze lenula, co sa tyka toho obedu, jasne, ze si mozes dat normalny, len zasa pamataj na take veci ako su napriklad knedle, tazke smotanove omacky, vyprazane snad nemusim spominat a so zemiakmi to tiez neprehanaj:-). Ja jem obed tiez, co v kuchyni navaria, lebo tiez pracujem a asi by ma porazilo, keby som si mala nosit zakazdym nieco extra nizkokaloricke z domu:-o :-). inak k tym vlockam, ja to tiez jem s medom, samotne je to take plane a trochu to aj zazenie chut na sladke:-). na dovolenku ides az za mesiac, takze myslim, ze je to celkom realne tie 4kg dole, zo zaciatku to totiz ide strasne rychlo, potom to zrazu sekne a ty zacnes mat pocit, ze uz ti to nechudne, ale to je klamlive, pojde to aj potom len pomalsie..tak vela stastia:-)

lizy

prosim poradte .Je vhodnejsie dat si na ranajky jogurt (63kcal) a na veceru ananas , alebo na ranajky ananas a vecer jogurT?

lenula

nathalia:o.k.zvolím túto stratégiu,miešané šalátiky s jogurtom,rybky v konzerve zo zeleninkou mám rada aj ja.to papkám väčšinou v robote na obed s celozrnným rožkom.musli mi nechutí,ale skúsim si do rána namočiť ovsené vločky s nízkot.mliekom a medom. to by bolo fain. no a ešte niečo mojko. nevadí, že keď prídem z práce dám si normálny obed(ak je navarené) ale v menšom množstve?Myslíš, že do 19.6.(idem na dovolenku) schudnem aspoň nejaké 4kg?

nathalia123

to je super napad, ja tiez tie salaty vacsinou musim mat s nejakym dresingom, aby to malo tu spravnu stavu, lebo to musi chutit, inak to prestane bavit..:-) vacsinou, ked sa uz poobede dotrepaem domov, nemam moc chut nieco extra kuchtit, ale hlad by aj bol, tak u mna velmi casto v takychto chvilach, ked sa mi uz nechce nic robit pomaha cottage so zeleninou, alebo ryby v konzerve so zeleninou, pripadne s tym cottage. je to dost rychle. ovocie by sa uz na vecer sice vraj nemalo, koli fruktoze, ktora sa tazsie travi, ale niekedy aj tvaroh s jahodami alebo zalejem mussli mliekom..:-)

lenula

nathalia:Nie, väčšinou ešte jedávam tak okolo 19.00 nejakú maličkosť. Ale teraz ako som začala cviť buď už nemám čas, takže nejem, ale potrebudem sa nejako donútiť dať do seba tak navečer nejakú zeleninu. Asi si začnem robiť nejaké miešané šaláty. A čo povieš na uhorkový šalát s bielym nízkotuč. jogurtom?

nathalia123

lenula: tie suchare aj ja milujem:-) ja si ich doprajem kazdu sobotu, ked je dost casu na ranajky ku prazenici, salatu a vacsinou mavam este k tomu celozrnny s tvrdym syrom, (mimochodom napriklad ked sme pri tej prazenici, tak zltko jedno, ostatne bielka pri diete). takze, ja by som ich uplne nezavrhovala. pozeraj aj na tvrde syry, aby mali okolo 25% tuku, to su tie lahsie, ja si kupujem goudu a potom aj syrecky su dobre. makky syr by sa vobec nemal. ten sport, co si zaradila je dost fajn, s tym by nemal byt problem. a este cosi, dufam, ze o 16:00 nejes posledny krat..:-)

lenula

Natali ahoj.Takže ja som začala tento týždeň znova chodiť na Taebo. To mám utorky a štvrtky. Medzi tým doma cvičím na Orbitreku, čo je super vec, nenormálne som vždy spotená. Snažím sa jedávať celozrnné, raňajky, olovrant, niečo na obed a potom sa najem až keĎ prídem domov, to je okolo 16.00hod.
Neviem si však zvyknúť na tú zeleninu. A strašne milujem sucháre, vieš tie BakeRolls. Myslíš, že to môžem papkať?

nathalia123

lenula ahoj:-) jasne, ze sa rada podelim, len dufam, ze to k niecomu bude. tekze, u mna to bolo asi tykym stylom, ze som nikdy neranajkovala, to je prva vec. ked som sa konecne dokopala cvicit, zacala som ranajkovat, aj olovrantovat a hlad sa vytratil. k tomu cviceniu- chodila som skoro kazdy den s tym, ze som striedala jeden posilnovaci den s jednym kardiom, tj nejaky bicykel, beh, ale to myslim nemusim pisat, alebo to su cvicenia na spalovanie. vyradila som z jedalneho listka nezdrave veci ako cervene maso, jem biele a ryby, dalej vyprazane, pouzivam olivovy olej, ked si kupujem jogurty, snazim sa nizkotucne, ovocie, zelenia je asi samozrejmost a velmi dolezity je pitny rezim. sladkosti som v prvych dvoch mesiacoch uplne vyradila a este u mna velmi dolezite aj pecivo- to mi nastastie nechyba:-) ale teraz popri cviceni jem uz aj sladke (samozrejme s mierou), cerealne pecivo obcas, aj maso si dam cervene, ale je dolezite, aby ti zostali lepsie stravovacie navyky. ked si zvyknes na urcity rezim a najdes spravnu mieru, aby ti to aj chutilo, prestanes priberat. tolko asi moj laicky nazor, ak budes chciet hocco konkretnejsie, napis:-)