Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

sasenka

Lenze Rocky chodil stale beahat a jaky bol fajny:):):)go go sylvester stallone:)zas mytus pre chlapcoov si myslia ze idu behat tak,ze budu chudi a pritom chcu pribrat ee chlapci ale spravnym behom spravna kondicka:)jak rocky:)

nathalia123

lizy, no neviem, podla mna uz nemusis viac chudnut, nevidela som ta, ale podla toho, co pises bude 50kg dost malo.. nie ako rizikove, ale skor uz to nebude taka pekna zenska postava, ale skor vychrtla. ale ked chces zostihlit nohy , najlepsie, co moze byt je beh po rovine v miernom tempe, aby si mohla pri tom rozpravat a na vytrvalost.. tak sa drz a neprehanaj:-)

nathalia123

lenula, rada som pomohla, aspon dufam, ze som pomohla:-). napis sem-tam ako sa ti dari, som zwedawa, ako to s tebou bude wyzerat 18.7. :-). Drzkaj sa a keby co, kludne sa ozwi aj na mail.

lenula

Ahoj Nathalia.
ďakujem ti za rady.Od pondelku začnem riadne makať a pokúsim sa zvyknúť si na tú zeleninu.Drž mi palčeky.Budem sa ti priebežne ozývať, čo a ako.Díky

lizy

ahoj Nathalia takze mam 15 rokov, 165cm a na zaciatku (v marci) som mala 68 kg, dnes mam 54:) a mojim cielom je 50,ale hlavne chcem zostihlit stehna ,aj ked to moc nejde,schudla som vsade a tam najmenej:(asi je to geneticke. Snazim sa jest ovocie,zeleninu , pecivo nejem aj ked je to velmi tazke lebo ho milujem , pijem iba cistu vodu,zeleny caj, kazdy den 1Hodina kolieskove korcule, 10km stacionarny bicykel, 500x cviky na brucho, 200x cviky na nohy:)

nathalia123

akurat som sa zaregistrovala a nechtiac som dala upozornit administratora, tak dufam, ze ma odtialto niekto nevykaze. zatial sa majte babule, idem ja domkov:-)

nathalia123

lizy, polystyren je super a podla mna je velmi vhodny. ja ho jedavam s tvrdym syrom, lebo samotny sa mi zda suchy, ale mam kamaratku, ktora ho je doslaova na kila:-), lebo jej chuti, takze proti gustu... a ak ti to nevadi, mozem sa spytat na nejake tvoje proporcie? alebo aspon vahu, vysku a vek, ked teda pises, ze nevies jest normalne, tak len tak orientacne, aby si si zdravicko nepokazila.. a este cosi, skus si teda aspon urobit nejaky ovocny tvaroh, to zasyti omnoho viac, ako samotne ovocko a hlavne na dlhsie, takze nebudes mat hlad do dalsieho jedla..:-)

lizy

Nathalia chodim do skoly normalne,no vlastne uz iba zajtra. Ovocie mam velmi rada ale ak by som si kupial jablka, zjedla by som ich vsetky za den, jahody tak isto,banan ma vela kalorii, melon je moc velky. Takze ananas taky mensi bude asi najlepsi. Nevravim ze chudnem zdravo,pretoze normalne jest neviem,sanzim sa male davky 5 krat denne. Dnes mam ovocno-zeleninovy den :) jablko,banan, paradajky a bude ten ananas. Co si myslis o racio ,,polystyrenovom´´ chclebe? Je vhodny pri chudnuti?

nathalia123

lizy, ty cely den nie si doma? k tomu ovociu, ide o tu fruktozu, ktora je tu uz milion krat omielana a ktora sa tazsie travi, niekto vravi, ze by sa nemalo po dvanastej, niekto, ze po stvrtej, no ja si aj tak davam ovocie na olovrant, lebo je to rychle a jednoduche, lebo ked mam olovrant, som este v praci a vymyslat s nejakymi jedlami... teda skor sa neodporuca, preco si teda nekupis radsej zeleninu? ananas je pri diete dobry, ale aj tak si neviem predstavit, ze ho budes na veceru jedavat nejako dlhodobo...:-)