Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

nathalia123

Ahojte babule, ahoj lenula:-) to je super, ze sa drzis, ja som zas nasadila trosku vyssie tempo, lebo sa mi tak zda, ze som trosku zlenivela a este by som chcela trochu zostihlit pas, ale to mi volajako stale nejde..dnes po praci pojdem bicyklovat, ranajky uz mam za sebou, takze vseko ako ma byt:-) buduci tyzdem idem na dovolenku, tak dufam, ze tam nenaberiem, lebo to je pre mna typicke- "ved co, par dni si doprajem...":-) tak vam drzim palce. zatial pa

nathalia123

Ahojte babule, ahoj lenula:-) to je super, ze sa drzis, ja som zas nasadila trosku vyssie tempo, lebo sa mi tak zda, ze som trosku zlenivela a este by som chcela trochu zostihlit pas, ale to mi volajako stale nejde..dnes po praci pojdem bicyklovat, ranajky uz mam za sebou, takze vseko ako ma byt:-) buduci tyzdem idem na dovolenku, tak dufam, ze tam nenaberiem, lebo to je pre mna typicke- "ved co, par dni si doprajem...":-) tak vam drzim palce. zatial pa

avenam

cloe,prosim ťa napíš mi na môj mail,rada s tebou popíšem,,,ja som za 3 mesiace schudla 17 kg..teraz mam po rokoch znova ten problem

lenula

Ahoj Nathalia:
Dávno som ťa tu nevidela. Takže oznamujem ti, že sa celkom držím, cvičím, riadne makám, len ta zelenina mi akosi nejde dolu krkom....

studdentka

skvele, rano som bola behat 10 koleciek, teraz drtim na skusku,tak som vynechala vecerny polhodinovy beh, ale od zajtra idem naplno :)

cloe007

babenkyyy :)
dnes som sa normalne donutila o siestej rano vstat a na polhodku som sa bola prejst rychlym krokom a striedala som to s behoom :D taka som na seba hrdaa...normalne ze podla mna vynikajuci start :D teraz idem dat cviky na brusko a nozky a potom sa ponatahujem a dam si relax :)...a idem sa este raz pomerat a v pondelok znova a taak.... :D drzte palceky :-*

sasenka

lizy len tak dalej chudni a ked si potom opat budes chciet dat pecivo alebo sladke napoje a zacat sa troska inak stravovat tak si spomen na to,ze vsetko sa ti to ulzoi presne tam kam by si nechcela,a zas priberies...taketo stravovanie neodporucam nikomu pokial nema len nejaku procedura vid sutaz abo modelingovu prehliadku atd...,tvoje telo si zvyklo na to,ze pijes len cistu vodu,ze jes len zeleninu ze mu nebudes davat vela tukov no ak mu raz das...,neboj ono ti ukaze jak si s nim zamavala....spravne sa stravovat neznamena vylocovat potraviny ale znamena to obmedzit porcie na cely zivot vyhybat sa veeelmi mastnym jedlam noo vo vseobecnosti je dobre velmi neupravovat jedalnicek pretoze ak sa k nemu vratis spat tak to smaa uvidis...