Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

cloe007

no...ja som akurat docvicila....mam mokre absolutne vsetko! normalne sa mi lesknu este aj predlaktia! kks taka som so sebou spokojna! normalne dnes urcite nespravim ziadny prehresok! ved po takejto drine by som si to taak vycitala ako este nic kks.. taky super pocit to jee...juuj krasa :D

lenula

Ahojte.
Baby včera som bola na taebo a bol to taký brutál,že som nevládala ani odšoférovať domov auto... Bola som mokrá ako myš a za čú čokoládku čo som poobede zhltla som nemala po tom cvičení ani výčitky... :)

cloe007

joooj babule..esteze som si dnes uzila slniecko...teraz to vyzera, ze bude buuurka a velka...a ze zajtra ma prsat.. troska som sa spalila, ale hadam zhnedne.. :) idem kukat filmik a pri nom si dam nejake tie posilovacky...
pekny vecer zelaaam...papapa

nathalia123

no este stastie, ze nemam bracha, ani tatka :-) lenula, ak chces, kup si L-carnitin, popri cviceni, pomaha rychlejsie spalovat tuk. len musis makat. ja tiez rano nestiham cvicit, ledva stiham do prace, takze vecer to isti..:-) a cloe007, drz sa!!!

lenula

Cloe,neboj veď aj mi ti držíme palce...sme tu predca nato nie? Ja by som si ráno tiež zacvičila,len vstávam o 5tej a o 6tej som už v práci. Dúfam, že mi bude stačiť keď cvičím aspoň povečeroch. Na fotríka sa vyprdni, môj braho do mňa takto tiež vyríva a ešte k tomu ma volá tučniak :-(( Ale ja ho mám na saláme...Inak baby musím povedať, že mám pocit, že pomaličky ide tá slaninka so mňa dolu..Neviete ako by sa to dalo urýchliť? Chcem byť na tej dovolenke pekná...

cloe007

bre raano zelam...
dnes ma nahneval foter-stale zaspavam rano behat..tak mi povedal, ze (citujem) "ty nemas pevnu volu...vykasli sa na to"
toto ma taaak nastartovalo, ze som si dala aerobik na hodinu hned ako odisiel! som sa kraasne na nom vyburila, pretoze je tam aj "combat" cast, kde sa imituje kixkbox...no chapete? on o tom sice nevie, ale ja si vzdy ten nezabehnuty ranajsi beh odmakam bud na tom aerobiku alebo korcule... a rozhodla som sa, ze budem takto pokracovat v cviceni bez toho, aby o tom vedel, a uvidi o mesiac!(aspon myslim, ze vtedy to uz bude viditelne :D ) no chapete? nieze by ma podporil, a tak...ale on mi toto povie?? kks...ale aspon ma fakt navnadil...proste chcem mu dokazat ze nie som len taka padavka! a chcem to dokazat aj sebe... tak si drzim palce a konecne si aj verim! proste to musim dokazat nech to stoji co to stoji!
pekny den ;)

nathalia123

dobre ranko:-) jeej, tvaroh..akurat ho mam dnes na ranajky, boli sme vcera oberat maliny, tak som si to tak nejak pomixovala dokopy..mnam:-) prajem pekny den.

lenula

Ahojte babušky...
Cloe s tým vážením máš pravdu, ja sa tiež pokúšam nevážiť sa každú chvíľu, lebo potom mám pocit, že je všetko nanič...Baby s čím jedávate ten nízkotučný tvaroh?

cloe007

no dobre ranko zelam....akurat som sa zobudila tak si idem dat ranajky...kurna neviem ako sa mi podarilo vypnut budik zo sna :D som chcela ist behat :( no nic..napravi to aerobik ranny...ved mam este kopu casu na sport dnes :)

lenula: no podarilo sa mi dat dole 2kg, ale to este pocas skoly, a tam som nemala vela casu sportovat...teraz dufam, ze to pojde pekne...odvazim sa az v auguste nech nie som posadnuta :D