Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

cloe007

babyyyy....pomozte mi....
cely den som jedla ukazkovo - rano dva celozrnne chlebiky natrete florou a na tom uhorka...desiata jogurt s cerstvym ovocim, na obed kuracie masko so zeleninovou prilohou, na olovrant nastruhana mrkva s paprikou a na veceru stvrt vacsieho melona...no teraz som sa absolutne neovladla...poprve - mama mi kupila nanuk.....hovorim si...zjem ho doobeda...vtedy ho rychlejsie spalim...ale nie...ked som videla ako je ten svoj ona a moja sestra a moj otec.. proste som nemohlaaa :( a potom som robila veceru pre nasich robotnikov na stavbe - natierala som im chlieb so salamou a paradajkou....tak som si jednoducho musela dat dva krajce bieleho chleba aaaa :( , ale aspon ze bez salamy...
baby povedzte mi...je to normalne taketo neuveritelne chute??? musim to prekonat aby to bolo niekedy lepsie?? prosiim povedzte svoje skusenosti...ja nemozem dpc...ved tak som makala a tak som sa sklamala :( ach jaj :(

cloe007

ja to chcem vyskusat v piatok...chapete..podla cirkvi sa nemoze jest maso :D a kedze rodicia katolici, dodrziavame to :) takze hadam foter nebude pindat, co chcem jest :)
inak prave som 20minut skakala jak besna na moje technooo...mnaam :) doobeda som mala 30 min aerobiku-dnes ma nejak bolia pluca, neviem preco, tak som musela prestat...aj teraz ma zacali pobolievat, tak na dnes radsej staci nech si ich nepretazim...predsa len..astma sa mi moze kedykolvek vratit :( tak si musim davat pozor...ale co sa tyka jedenia, drzim sa skvele ! za par minut si idem dat olovrant - nastruhanu mrkvu a potom kusok papriky..nemame jablcka ani ananas dokonca ani v obchode som zistila .. musim ist na nakupy do mesta :D no hruuza ta dedina :D
len neviem co si dat na veceru...poradte nieco...co by som tak mohla ukuchtit... :) kuracinku som uz mala na obed...neviem.. nejake vajicko so zeleninovym salatikom? ci to nie je vhodne?
pekny den zelaam :)

lenula

Tak vieš čo mojko, ja to chcem zajtra vyskúšať a v priebehu dňa sa ti budem ozývať, či v kancli neobhrýzam prac.stôl :)

nathalia123

Ja som nad tym tiez dost silno rozmyslala, lebo zevraj to je raz za cas velmi dobre ako ocista organizmu, ale este som neskusala... uvidim, mozno dam aj ja, len sa bojim, ze budem strasne hladna:-)

lenula

Achojte babiky.
No ja to mám s jedlom tak smiešne. Máme obedy, ale ja nechodím,varia samé prkotiny. Jasné,že na obed jedávam, ale väčšinou je to to, čo si ráno kúpim. Nejaký celzrnný rožok, šunka, alebo fit karička a samozrejme najaká zelenina-rajčiny,uhorka a tak...Potom samozrejme niečo teplé, keď prídem domov.Ale už sa musím donútiť si niečo chystať doma, lebo už mi to fakt nechutí. Ale musím sa pochváliť, schudla som 2kg a cítim to aj na oblečení, na tom hlavne. To cvičenie je predca len neskutočný pomocník. Baby, skúšali ste si už dať nejaký ovocný deň? Ja nad tým rozmýšľam?

nathalia123

Cafte babule, lenula, tak ako to ide? Ja som bola cely vikend na hodokvase, tak som si pekne dala do tela, ale trosku opacne...ked ja newiem odolat koblizkom:-) no nic, uz som to asi zas vycvicila. lenula tiez by ma zaujimalo, ci nemas v robote obedy, ja jem vzdy v nasej jedalni, varia celkom zdravo, takze spoko. Tak sa ozvi. Zatial pa:-)

cloe007

mas tam obedy? ci ako? alebo ked si nenavaris nemas obed a nejees?? no tak to sa teda musis donutit varit! :D ved alebo si nos do prace obrovsku misu ovocia alebo zeleniny ked sa ti nece varit :) ale jest musis zena!! :D

lenula

ahojte baby...
Cloe, ja mám stále trošku problém s tým, čo jesť v robote a akosi sa mi doma nechce vyvárať obed na druhý deň, ale musím sa už konečne donútiť. Inak sa cítim fain, cvičím, jedlom to nepreháňam, ale ani nehladujem. Kašlem na to, veď nemusím za mesiac schudnúť 5kg, stačí mi, že sa cítim fain...
A čo Nathalia, žije?

cloe007

no ves ako to robim ja? na obed mavam polievku, na olovrant vacsinou bud zemiaky alebo ryzu alebo nejaky ten celozrnny rohlik (kazde so zeleninkou) a na veceru nejake tie bielkoviny-kuracinu vacsinou tiez so zeleninou :)
takze neviem co na obed do prace :) asi do obedara nejake uhlohydraty aby si mala energiu :) nejake cestovinky so syrom a zeleninou alebo tak...drzim palceky :P

lenula

ČAu Cloe.
Tak s tým súhlasím, je to perfekrtný pocit, keď cvičíš, si nenormálne spotená a vieš s istotou, že i fakt makala a dala si to doho čo sa len dalo. Ja som sa tak cítila včera, keď som večer došla s Taeba. Takže.....držme si palčeky nech to dobre dopadne... Ozi babenky..mohli by ste mi hodiť nejaké nápady, čo si mám robiť do roboty na obed...som z toho zúfalaá...jaksi ma nič nenapadá....cmuky