Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

nathalia123

Dobre rano..:-) cloe, vykasli sa uz na ten biely chlieb, aj tak uz je daaavno-pradavno spaleny. Pokial mas rada dobre jedlo, sladke a rada maskrtis, tak ta asi sklamem, ale tie chute neprestanu, ja ich mavam tiez a niekedy sa musim velmi ovladat, niekedy si doprajem... Radsej potom nekupujem domov veci, ktore by som najradsej (ne)zjedla:-D. lenula, uz sa tesim na ten tvoj ovocny den, som zvedava, ci poobhryzas ten stol..:-) buduci tyzden idem na dovolenku, tak dufam, ze ma tam z toho vsetkeho jedla neporazi:-))) zatial sa majte krasne.

lenula

Dobré ránko...
tak čo babenky ako to ide? No ja som si včera pekne zacvičila, zapotila som sa, dnes zasa a cez výkend mám pauzu, bo na to nemám čas. Chcela som si dať dnes ten ovocný deň, ale nestihla som skočiť do obchodu pre ovocko, takže to presúvam na pondelok...Ani si neviete predstaviť akú chuť mám na kaleráb, asi ho pojdem niekam vyňuchať....zatial ahojte

cloe007

no mendy, ja osobne som si to stiahla z netu...nechcem propagovat stranku, aby ma admin nevyhodil uz len preto, ze propagujem nazov toho aerobiku :D no ma to az 700MB a stahovala som to asi 3 dni, pretoze cez torrenty to neviem, tak cez rapid som to davala..pretoze cez rapidshare mozete na jedenkrat zadara stiahnut iba 100MB a potom cakat 200 alebo 300minut na dalsie stahovanie... takze neviem ako ti viac pomoct..alebo skus si to cez net objednat..na nejakej stranke to urcite bude :)

cloe007

juj, vcera som mala fakt ze depku z toho :) hlavne z toho bieleho peciva na vecer...keby to bolo aspon doobeda .. chapete..no nic...dnes som uz 40 minut aerobiku zvladla..som na seba hrda..ale pluca zase boleli, takze som musela prestat...neskor si dam este poslednu cast - nieco ako pilates na posilnenie bruska a tak...
lenula, tak si daj nejaky zeleninovo kuraci salat-vyborne to chuti a je to aj zdrave :) a na veceru idealne si myslim :P idem si uvarit polievocku...krasny den zelam :)

mendy

ahojte baby prosim vas kde by som si mohla kupit alebo pozicat taketo kazety s aerobikom chcela by som ho doma cvicit

lenula

čaute babenky...
Cloe, z tej pažravky si nič nerob, prznám sa, že ja som ju mala tiež. Včera som zjedla celú čokoládovú tyčinku a ryžu s mäskom. Ale večer som bola na Taebo, tak som z toho vari aj niečo vyskákala.
Inak ten ovocný deň presúvam na zajtra, bo som dnes pozvaná na večeru. Takže dúfam, že sa ovládnem...dám si asi nejaké mäsko a k tomu prílohu, to by malo byť o.k.
Nathalia, ten stôl poobhrýzkam asi až zajtra...ale zajtra na 100%. Potrebujem trošku taký kľudnejší, prečisťovací deň :)

cloe007

no makam na dvdcku-Charlie Brook´s Before and after workout...myslim ze tak sa to vola :D ale je to dobra makacka...zo zaciatku ani nie..tak si to stazujem, ze kde oni len tak "chodia", ja to vyskacem.. a som rada, ze vcera som aspon to posledne jedlo som jedla o siestej a potom uz nic..aspon to :) ...a rozhodla som sa jest 6x...teraz som jedavala kazde 2,5-3 hodiny 5x do 17.00 a nestacilo mi to :D tak idem jest kazde dve hodiny 6x...uvidime, co to dnes so mnou spravi :) ... len na piiip je, ze vstavam uz o pol siedmej...teda rodicia ma budia na ranajky hhh...lebo si myslia, ze inak by som nejedla...no nic..a dik nikusa:)
salminka vitame ta :D kolko potrebujes zhodit?

salminkaaa

ahojte...
Idem teraz hajkat a zajtra ako v stanem idem na prisny rezim stravovania,,, je neco o ocm viete ze y osm sa mala vyhnut?napr... ked si poviem ze nebduem po 18 papat,,, co papat mozem aby to nespravilo zle mojmu telu???:(

nikusa22

Ahoj Cloe.Ten prehrešok nemusis brat az tak zle,lebo vieme,ze si na sebe makala.A toho bieleho chlebika si sa uz asi zbavila :DDD..ale ako vidno mas to pod kontrolou takze fajn,drz sa.A chcem sa ta spytat,ten aerobik co robis doobedu tak to si pušťaš v telke alebo ako? nejake cviky,ktore si videla a cvicis ich? bola by si taka dobra a vysvetlila mi to? :DD a inak tu korytnacku,ktoru spominas som ja mala cca v 14-tich.Super pocit pamätam si to,ale nanestastie uz ju nemam dost dlho :) a asi ju uz mat ani nebudem.Ale tebe drzim palceky :DD