Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

lenula

Čau Cloe:
Ano myslela som Rusoo. Čo na to hovoríš? Skúsim si to po dovolenke nasadiť. Tých 7 dní ma nezabije....aspoň si myslím... :))

cloe007

no to dufam :) ked si sa tolko na tae-be namakala ;)
my pristavujeme izbu, takze je to zatial len hola stavba...prace tam bude este az az..a ja sa dostanem na rad, az ked sa bude malovat, zariadovat, upratovat....
tak mi posli aspon link, z ktoreho si to vytlacila :) budem ti veelmi vdacna..

lenula

Cloe, ja som to zle napísala, nieže stiahla,ale som si to len povytláčala...prepáč.
Nathalia, idem do Chorvátska a tie prerábky už máme s frajerom skoro za sebou, namakáš sa,ale vieš, že je to tvoja práca...je to pekné...my už len pomaličky zariaďujeme a to je najväčšia pálka...
Inak s tým ovocím máš Cloe asi pravdu...budem na to silno myslieť :)

nathalia123

no, ja idem k moru, takze slniecka bude dufam dost, uz normalne citim, ze si potrebujem oddychnut a riadne sa povyvalovat niekde na vyhriatej plazi..:-) a ked budem pchat to ovocie, budem na vas mysliet:-D a kam ty ides, lenula? inak cloe, mna ta malta caka po dovolenke, ideme si s priatelom dopriat este trochu oddychu a potom hor sa do prerabky...:-( ale aj na to sa tesim:-)

cloe007

stiahla si si ho? nehodis mi link? ja som nasla iba knihy...
a kam ides na dovolenku? tak nepchaj prkotinky, ale ovocie...ved ak ides k moru, bude tam toho plnoo :) ja by som sa napchavala len takym niecim..mnam :)

lenula

Aj ja idem na dovolenku o týždeň a vieš, že nad tým tiež rozmýšľam...Som zvedavá, či sa dokážem ovládať a nebudem do seba pchať hranolky a všelijake prkotiny...veď ako na dovolenke...aaale,určite to zvládneme...a keby nie,dám si po dovolenke asi nejaký prečisťovací plán. Stiahla som si od A.Mačingovej a vyzerá to celkom fain...

cloe007

bre ranko baby :)
no, ved uz je spaleny jasne...dnes som mala akusi divnu noc, takze som ani necvicila...presuvam to na vecer :) dnes si dam rano oddych :) a uz si z toho nerobim nic...a ja som sa rozhodla neodopierat si, ale v malinkyych davkach raz za cas..len tak pre chut :)
natalia, tak ti zavidim, prides krasne opalena co? :D ci nie k moru? no ja som tieto prazdniny na malte, resp. davam pozor na robotnikov, co nam robia stavbu..
ja mam ovocny den zajtra, aspon dufam :P :)