Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

lenula

Ahojte babule.
Nathalia už sa nám to kráti, hm? Konečne som si začala uvedomovať, že idem na dovolenku. Teraz na poslednú chvíľu kupujem veci a tak...Len sa bojím, že sa tam budem napchávať a priberiem...
Cloe s tým rozdelením toho obeda je to celkom fain nápad, len v robote je to iné a moc sa to nedá...
Takže po dovolenke sa budem pravidelne hlásiť čo jem a tak, no a vy ma budete musieť troška šikanovať, súhlasíte?

cloe007

krasne mokre ranko :)
no natali, ja mam vrch maximalne 38... ja som ten typ postavy ze "hruska"...vsetko mi ide do noh, zadku a do oblasti pod pupkom.. ja ked priberiem, z boku ani nevyzeram tak siroko, ale spredu som riaadne rozsirena... neviem ci pochopite :) ...a ja mam tie ciarky tiez :D ale na bokoch toho miesta pod pupkom mam vela tuku.. musim sa toho zbavit a vytrenovat tam svaly :)
lenula...nemas pred menstruaciou? :P bo to sa stava vela babam,takze to je asi normalne :P tak skus vsetky tie drobnosti porozdavat, rozdel sa, kym tam nebudes mat nic, a potom chod nakupit zeleninku, ovocie, a zob do toho :P
inak ja som prisla na svoj sposob..jem 6x denne male porcie kazde dve hodiny (napr. kedysi som jedavala tak, ze sa uvaril obed - polievka + hlavne jedlo zlozene z masa a prilohy, bud zemiaky alebo ryza, tak teraz to jedavam tak, ze 11:00 maly tanier polievky, 13:00 priloha + zelenina, 15:00 maso + zelenina) a uz potom nie som hladna :) teda o 22:00 to uz zacinam troska pocitovat, ale vtedy chodievam spat, takze to ma az tak netrapi...a vacsinou pred jedlom vypijem pohar vody... no zatial to funguje, uvidime ako dalej :) cvicit idem dnes az poobede...teraz som akasi ospala...tak zatial babenky, drzim palceky a prezite pekny den, aj ked pocasie je hrozne :P

lenula

Pekný dník babulky...
Baby, neviem čo je so mnou tento týždeň,ale stále mám chuť na všelijaké somariny a som z toho neštastná...Dokonca som mala ráno o 0,5kg viac ako v piatok, keď som sa vážila... Som dnes taká všelijaká,nanič. Dúfam, že po tej dovolenke sa zobudím a začnem makať anie len o tom rozprávať...
Nathalia strašne ti závidím, že si tak schudla a dúfam, že sa to podarí aj mne. Dnes idem na taebo, tak dúfam, že sa mi zlepší nálada a budem sa cítiť lepšie. Včera som nemala na cvičenie čas, bol nabitý program...tak dnes si zamakám aj za včera a basta!

nathalia123

Dobre ranko:-) zase uprsane...:-( Cloe, presne aj ja som ako ty nosila nohavice tak 40-42, strasne, vzdy ma chytala depka, ked som v obchode uz nemohla najst vacsie cislo ako 38!!! do 38-cky by som sa vtedy asi ani nenapchala a ani som to radsej neskusala (mozno raz, ale dopadlo to katastrofalne..:-D). A teraz som si kupila nohavice 38-cky a vyzera to skvelo.. a vrch 36, trochu som urcite schudla aj z prs, ale nejako to velmi nepocitujem, ani na podprsenkach to nie je poznat, akurat som si musela pozmensovat ramienka:-). A ako.. no zmena zivotospravy a cvicenie a cvicenie.. Nejem 3 hodiny pred spanim, jem, alebo sa snazim jest kazde 3 hodiny, vela bielkovin atd. atd., ale to je nam uz vsetko zname, len to chce trpezlivost, nervy a zo zaciatku aj dost sebazaprenia by som povedala. Ale mna uz teraz to cvicenie aj bavi, zo zaciatku to sice bol skor boj, ale uz super. A cloe, mam na bruchu stale take tie pekne ciarky po bokoch, ako pred tehlickami, ale tehlicky este nikde..:-) Lenula, dakujem, za ten program, vyzera to v pohode, tak uvidim ako na tom budem po dovolenke.. Inak, vcera som robila priatelovi vajickovu pomazanku, a volajako mi to nedalo a neodolala som rozku riadne natretemu tou pomazankou:-( Ale presne ako povedala lenula, vsetko, co si telo zapyta mu treba dopriat, ale s mierou a rozumne, vsak ono vie, preco si to pyta.. Tak krasny dnik:-)

cloe007

jeej natali, to je super...a za aky cas a akym sposobom si tolko schudla? mne by sa zisli 2-3 konf. velkosti...nohavice nosim 40-42 a chcela by som maximalne 38...neviem, ake mam kosti...napr. mam kamaratku, ktora je hrooozne vychudnuta, ale ma bedrove kosti rozsirene, takze nosi nohavice c. 38, a na stehnach su jej potom vzdy velmi volne...ale ja asi take kosti nemam..nemam po kom mat...no uvidime na konci leta, co sa zo mna vykluje :)
ale neviete si predstavit ako vam tu dovolenku zavidim...vsetko mi to tu zacina liezt na nervy...stale doma a sama...je to hrozne..chyta ma depka, a este aj take pocasie...bleee...no nic.. tesim sa aspon ze o dva tyzdne idem ku bratrancovi na zatah :D och boze :D a tesim sa aj, pretoze pojdeme na poriadnu techno party..jedna znama zacala chodit do energy klubov a odvtedy hrozne schudla...tam vkuse len skacete a skacete...a vypijete litre vody..uzasne...takze odporucam :D ale mna ocko nepusta na taketo zatahy nocne, takze nic z toho :( aj ked mam o par mesiacov 18...no nic...uz som si zvykla :(

lenula

Achojte..
Cloe, nič si z tých sladkostí nerob, ja som si tiež občas zobla a pochybujem o tom, že sa ich niekedy dokážem vzdať. Myslím si, že raz za čas, si trba dopriať, to na čo máš chuť...
Ja neviem koľko som schudla, ale v piatok, keď som sa vážila, tak váha ukazovala o 2kg menej a to bolo poobede, keď som prišla z práce,ani nie ráno. Miery neviem, ale cítim sa lepšie, to môžem povedať s istotou. Po dovolenke začnem na sebe makať už na tvrdo.
Nathalia pošlem ti to na mail, ok.? A ja som si myslela, že sa už budeš vyvaľovať na dovolenke. Takže pojdeme skoro na rovnako, ja idem v piatok...
Tak zatial ahojkajte...

nathalia123

Ahojte babusky:-) Tak ja som mala ist zajtra na dovolenku, ale idem az vo stvrtok, tak este vysedavam v praci..:-( Vcera som si po prvy krat od zaciatku mojho chudnutia bola kupit nejake nove veci na seba, lebo mi je vsetko velke a na moju velku radost som zistila, ze som schudla 1-2 konfekcne velkosti- no nadhera, uzasny pocit, len si to este udrzat, ale uz udrziavam tak mesiac, tak to uz dufam bude v pohode. Len sa bojim septembra, ked sa zacnu valit povinnosti a na cvicenie uz nebude tolko casu...:-( Lenula, tebe sa ako dari? A lenula, ak sa ti bude dat, posli aj mne, prosim ta link na ten 7-dnovy redukcny plan...po tej dovolenke clovek nikdy nevie...:-) zatial vam prajem kraaasny (uprsany) dnik :-)

cloe007

jasne, zijem :) kedy to odchadzas na tu dovolenku leni? prave som sa merala a vazila...tak s vahou som nespravila nic, ale schudla som z pasu a ruk a prs..inak je vsetko rovnake...no nic..ved nemozem cakat zazraky po tyzdni...a vlastne tak naozaj zacinam az teraz...min. tyzden som spravila vela prehreskov, pretoze prisla mi domov jedna znama z nemecka a doniesla mi koopu sladkosti, ktorym sa jednoducho neda odolat..milka, kinder :D a tak dalej...no mnaam...ale teraz uz je vsetko fuc, takze zacinam s cistym skladom sladkosti a plnymi zasobami zeleniny a ovocia, bielej activie a celozrnneho peciva :P
takze oddnes je to fakt vazne!

lenula

Ahoj Lucik...písať môžeš stále, aj keď to nebude niečo príhodné, ale trebárs sa niečo opýtať..Budeme len radi. Tiež niesme nejaké odborníčky a to čo každá vie, s radosťou poradí ďaľšej...Takže píš,píš,píš...papa
Cloe!!! ŽIJEŠ???

lucik

ahojte baby :) docitala som si prave vsetky prispevky k tejto teme a som fakt prekvapena, kolko dobrych veci som sa este podozvedala.vidno ze vela ludi vie ako sa spravne stravovat a dbat o seba. a musim vam povedat ze mate moj obdiv ohladom vasho sebazaprenia..ja sa snazim zmenit zivotny styl uz niekolko rokov, hlavne vzdy pred letom je to najsilnejsie, ale este nejako nevidalo :D nikdy som to este nedotiahla do konca.tak ak dovolite budem nadalej sledovat tuto temu a necham sa inspirovat...popripade napisem ak budem mat nieco prinosne :) vsetkym prajem pekny den :) pa