Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

cloe007

ano, to je skvely napad :) ale ked ja nemam napady na jedalnicek na dalsi den heh :) a poviem ti, je to uz pre mna obcas otravne stale mysliet na to, ze za 15 minut idem jest, potom spravim to a to... proste same planovanie.. nic spontanne.. rozmyslala som nad 90dnovou delenou stravou.. baby, ktore to vyskusali a schudli a potom este dalsich 90 dni dodrziavali, ze na ranajky iba ovocie a tiez delena strava, ale uz viackrat do dna, hovoria, ze sa im metabolizmus upravil a nepribrali to spat.. ja by som potrebovala nastartovat ten moj.. a zvyknut si na pravidelny pohyb, ale nejde mi to.. je to uz pre mna nudny stereotyp.. neviem ako to zvladnut no.. ako si obnovit nejaku tu motivaciu, inspiraciu.. proste uz nemam chut ani cvicit.. zunovalo sa mi to nehorazne.. neporadis mi nieco? ked zasa u nas prsi.. rano svietilo slnko.. som myslela, ze pojdem na korcule, ale nic z toho.. a zasa skakat to iste 55 minut.. nemam chut ani silu.. moje odhodlanie opadlo..

lenula

taebo cvičím 3x do týždňa a 2dni doma striedam orbitrek s taebom, ako sa mi chce.
teraz som tu stravu moc nedodržiavala, ale chcem schudnúť a viem, že sa mi to podarí, takže sa teším,že ma podporujete a samoška, že budem aj ja vás...chcelo by to jedálniček na deň vopred, potom to pôjde ľahko....nie?

cloe007

a ked tak ako casto chodis na to taebo?
hm, ved nie je normalne nejest ked chudnes.. pretoze si potom sice chuda, ale mas otrasnu kozu, trcia ti kosti, mas vyziabnutu tvar... poznam to na mojej znamej.. preto neznasam diety.. pravidelna, vyvazena, vydatna strava + cvicenie (aerobne aj anaerobne) je najlepsia volba podla mna :)
a urcite to po dovolenke zvladnes neboj ;) spolu nam to pojde :P

lenula

No a čo sa týka mňa, chodím na taebo a medzi tým doma cvičím podľa dvdčka, alebo orbitrek tak 40min. Len čo ma štve, že tento týždeň som bola cvičiť iba raz, na tu dovolenku zháňam veci a behám,lietam nemám proste čas. Dúfam, že po dovolnke to napravím.

lenula

cloe neviem zakoľko to mohla schudnúť, možno tak za 5mesiacov, lebo vo februáry som ju videla, bola ešte normálna, tak ako si ju pamätám. Neviem či má svaly, ale myslím, že nie. Keď sa po cvičení nenaje, svaly sa strácajú a nie naberajú. Proste vyzerá otrasne, fakt...

cloe007

dobre ranko :) konecne slnecnee :D
to fakt? hm, a za kolko takto schudla? a nechapem ako mohla nic nejest a makat na taebe... a ako vyzera? moc vyziabnuto ci svalnato? ved ale ty tak vyzerat nebudes, pretoze ty papas a dodavas telu energiu.. a chodis len na tae-bo ci aj nieco ine robis? :)

lenula

čauko-bauko,
natali sa už ide vyvaľovať na pláž, takže, nech si užije slniečko a pekne si oddýchne. ja asi až v sobotu.
cloe: včera som strtla jednu babu, schudla možno 20kg, predtým mohla mať tak 70kg. keby si ju videla, je otrasná, fakt vyzerala lepšie keď bola pribratá ako teraz. vraj chodí na Taebo a dokopy nič neje, ja som z nej normálne hotová. chodili sme spolu na zakl.školu, ale nrmálne nemám slov...fakt...

nathalia123

Ahojte:-) Ja mam pred sebov poslednu hodinku v praci a potom uz volno!!!:-) Lenula, tak sa drz, ja sa tiez budem (dufam) a po dovolenkach sa ozyvame. Ja uz zacinam mat cestovnu horucku, este ani zbalena nie som.. Tak sa tu majte zatial krasne a dufam, ze sa aj tu pocasie umudri a ked sa vratime, bude krasne. Pa a lenulik, krasnu dovolenku:-)

cloe007

jasne, chapem, ze sa to neda.. mam stastie, ze som sa rozhodla chudnut ako studentka cez prazdniny :P
s tym sikanovanim je to super napad.. mne by sa to tiez zislo :) obcas nemam az taku pevnu volu ako by som chcela... tak teda po tych vasich dovolenkach sa do toho pustime spolocne na plne obratky oki? :P