Palette color shampoo

Príspevok v téme: Palette color shampoo
kvetka

ahojte potrebovala by som sa poradit co sa tyka farby vlasov.pouzivate niekto palette color shampoo?ak ano prosim napiste ako tento sampon chyta?ci tak ako je na krabicke alebo tmavsie pripadne svetlejsie..ja viem ze je to individualne ale napiste svoje pocity.a ako vyzerali vase vlasy po pouziti?neboli velmi znicene a vysusene?DAKUJEM A PEKNY DEN KVETKA

agnes.laszlo

Ahojte! ja som ešte nepoužívala šampon, ja farbem normalne farbem vlasy.a chcela som sa opytať že ktoré je lepšie??? lebo mám stále poškodené vlasy....

Taylor47

ja som predvčerom použila color shampoo palette 341...vlasy si vobec nefarbievam ..toto bola moja prva ina farba na vlasoch :D a musím povedat že mi velmi pekne chytil..bol uplne presne ako na obrazku..velmi pekna farba...nemala som vlasy ani suche ani nič.. kamoška mi ich farbila a povedala že ich mam viac take ..leskle...ja si ho len pochvalujem.. a uvidim dokedy sa mi zmyje..ale ja s nim žiadne problémy nemám =)

werca

keď chceš aby ti to chytilo na tmavšie, nechaj si to pôsobiť 20-30 minút keď chceš aby si to nemala takéo tmavé tak 10-15 min .. ale akože dosť ťažko sa to vymýva ak si blondína D:

strawberry:)

tak ja zo svoj dnešnej skúsenosti viem, že je super.. vlasy nemám vôbec nemám vysušené a vyzerajú zdravo..:) mám super lesk vlasov.. proste si ho chválim a budem ho používať aj naďalej..;))

mish

Moja kamoška, ktorá má pôvodne tmavohnedé vlasy ako ja, kúpila si palette color shampoo blonďavý a chytilo jej to na ryšavo..

Štuplík

ja som použila Palette Color Shampoo čokoládovo hnedý a po prvých troch umytiach bol ako na obrázku... moje vlasy sú pôvodne stredne hnedé... :-) vymyl sa mi asi po pol roku... s Palette nemám žiaden problém ako so šampónmi, tak ani s farbami....

blondula

od kadernicok som vzdy pocula,ze zmyvatelne farby nicia vlasy ovela viac ako farba! preto som ja vzdy len farbu kupovala :P ale farbim si vlasy uz pomenej.chcem uz konecne svoju farbu na nejaky cas vidiet :DDD

jasmin100

Ja som si asi pred pól rokom prvý krát zafarbila vlasy s 341-tkou. Mala som sredne hnedé vlasy, farba chytila pekne tmavo, ako na obrázku. Vlasy som mala pekne lesklé, vôbec neboli zničené. Farba sa mi úplne vymyla až teraz. Teraz skúsim asi penovú farbu od loreal. Odporúčam používať šampón od Loreal total rep. 5 plus balzam a Liquid Silk Gloss expresný regeneračný kondicionér nezmývateľný od Gliss kur. Vlasy sú potom krásne lesklé, zdravé.

casanta

Paletky nikdy, ci uz ako sampon alebo farbu. Su to farby prilis agresivne a kedze su na domace pouzitie tak chytaju na tmavsie ako je na obrazku. Farba na hlave stipe a strasne smrdi. A sampon sa nevymyje, iba minimalne, odrasta tak ako farba.