Ake mate skusenosti? :)
Skúsenosti s HAK Yadine - priberanie
no, ja beriem HAK yadine uz 3roky. ale len koli tomu, ze mam strasne krce pri menzese a odpadavam ak ju vysadim. ale uvazujem nad naplastami alebo niecim inym. predtym som brala harmonet a z tych som pribrala 5kg a pritom som kazdy den trenovala a nic poriadne nejedla a aj s yadine sa mi zadrziava voda v tele.puchnu mi aj prsty a to sa stravujem zdravo a cvicim. dokonca sa u mna objavila aj hyperprolaktinemia(nadmerna tvorba hormonu prolaktin-sposobuje zmeny v cykle a neplodnost) co moze byt sposobene antikoncepciou. HAK je ok vec len ma aj dost tych nevyhod(vecsie riziko trombozy, rakoviny pecene, prsnika a zastavi rast vajecnikov).ale kazdemu vyhovuje nieco ine. ja mam skusenosti taketo. no pri menzese je super, nemam ziadne bolesti a v noci nemam takmer ziadne spinenie.vela stastia paaaa zienky:)
berie niekto hak yadine a sosovky??maju nejake problemy pri tom?
no moja kamaratka ju brala a nevedela si ju vynachvalit.ja beriem yasminelle a je vazne dobra.ziadne zavodnovanie zatial
laraa, ziadna hak ti nezvysi chut na sex, 11 rokov som brala HAK, asi 5-6 druhov , vratane Yadine, ta bola posledna, ale chut na sex ziadna....tak som vysadila HAK a taky sex som este nezazila....a uz HAK ani nechcem brat, lebo som prisla na to, o co som tie roky prichadzala....teraz sa citim fajn, lahka a v pohode...Yadine je fakt spicka, nepriberies, aj schudnes, ale chut na sex ziadna...
Holky, poradte. Je fakt dobra Yadine? Neznizila vam chut na sex? Potrebujem nejaku anti co zvysuje chut na sex, lebo po novynette sa mi tak znizilo libido a frajer si mysli, ze ma uz nepritahuje, co vobec pravda nie je:-(. Yadine mi poradil gynekolog zo zonaona.sk
Tanik, yadine si malA ZACAT BRAT NA 8 DEN, TEDA PO 7 DNOVEJ PRESTAVKE TAK ISTO AKO SI BRALA cILES, TAKZE NAMIESTO CILESTU....
Lekarka mi odporucila mesiac pauzu v brani HAK a namiesto Cilestu mi predpisala Yadine. prestavka v brani uz ubehla, teraz ale neviem, kedy mam Yadine zacat brat. v letaku je napisane prvy den menstruacie, ale kazdy radi nieco ine (3. den menstruacie; prvu nedelu po zaciatku menstruacie...) Ake mate skusenosti, aby som sa napr. vyhla pripadnemu mesacnemu krvacanie a pod? diky
ja mam s yadine vcelku dobre skusenosti,menzes sa mi pekne upravil na den presne a hlavne som sa zbavila uplne bolesti ktore byvali priserne uzivam ho od operacie cysty-preventivne zacala som s Loette vtedy som pribrala asi 10kg ale mozno to bolo aj nasledkom operacie odvtedy sa mi nepodarilo schudnut ale drzim si vahu takze z Yadine som nepribrala vobec
baby, viete mi poradit? beriem viac nez pol roka yadine, sadli mi ok, az na jednu vec- odkedy ich beriem, som strasne citliva, ba az precitlivela, hocico ma rozplace, mam depky a to kvoli blbostiam..strasne to zatazuje moj vztah s priatelom, lebo sa urazim, rozplacem za cokolvek.viete mi poradit? mam este nejaky cas pockat alebpo si dat tabletky vymenit alebo rovno ich prestat brat a prejst na kondomy&? aj ked tie sa priatelovi zdaju menej spolahlive ako tabletky..ale uz toto dalej nechceme zazivat..(viete si predstavit, ze mne rozplacu aj simpsonovci?!?!) pomoc..:(