Ake mate skusenosti? :)
Skúsenosti s HAK Yadine - priberanie
ahojte, ja som tiez brala yadine a pribrala som za pol roka 15 kil...je to fakt individualne----ale inak mali svoju vyhodu v tom,ze som pri menstruacii nemala uz ziadne krce...parada a menzes bol slabunky, par dni...
ja uzívam yadine uz skoro rok. neviem si ju vynachvalt, je to naj antikoncepcia pre mna. moja normalna vaha bola 49 kg, po 3 mesiacoch som nepribrala, iba ak sa mi moje malilinkate prsia z cisla 1 zvacsili na 3:)) teraz mam 50 kg, 3 prsia a som spokojna. zmizlo mi na 10000000% akne, s ktorym som mala fakt problemy:) takze ja si neviem vynachvalit:)
Ja som nebola s yadine spokojna ako som ich zacala brat za 2tyzdne som pribrala 12kg!!!!to som este nikde asi ani nepocula.pred tym som brala ine od mojich 16 asi 4 roky a nic,ale toto bolo vela!mala som 20r,183cm a 55kg a po 2tyzdnoch sa moja postava tak zmenila nic som neobliekla,pekne mi to udrelo na psychiku.a od vtedy som sa tych kil uz nezbavila ale yadine som prestala uzivat po 1 mesiaci
nechcete kupit yadine 3 balenie za 800???prestala som ju brat..neposkodena.0910439058
Ja som ich len vcera zacala brat prvy krat. RAno som si dala tabletku a uz vecer som bola taka besna ze som nevedela zaspat od nervov co ma vytocila uplna hovadina. Som si myslela ze to prejde ked sa vyspim ale ne.. Snad to prejde lebo som ich zacala brat koly tomu ze mi pomozu pri PMS lebo zvyknem byt dost agresivna potom, ale tusim teraz som este viac.... KEd ich budem brat dlhsie tak uvidim a dam vediet PA
maria p- aj ja som to mavala, teraz ich betiem uz druhy mesiac, este s ami obcas stava, ze mi je strasne na odpadnutie(naposledy predvcerom), ale vylucila som kavu z jedalnicka a skusam jest same zdrave jedla- yadine moze vplyvat na tlak a nechcem to provokovat kavou...ja skusim vydrzat este mesiac, ak dovtedy mi neprestane byt zle, asi pojdem lekarovi..ale ty po par dnoch este skus vydrzat, mozno si len telo zvyka o chvilu to prejde..drzim ti palce :)
Berm YADINE, už viac ako rok. Pridrala som aj keď som si istá že to nieje len tabletkami:( sú dosť drahé ale nemusíme to predsa platiť naraz, ale po mesiaci! a naozaj maju výhodu to že krvácam max. 3 dni a to naozaj slabo, a to sa fakt oplatíííí!inak mám dve kamarátky jedna z nich naozaj schudla a druhá pribrala a dosť hodne!!! Takže je to individuálne!
ano, je pravda, ze Yadine je jedna z najdrahsich, ale je nizkohormonova a jedna z najlepsich. povedala som si, ze do HAK radsej investujem, len nech mi to nijako neublizuje a nezatazuje az prilis moj organizmus..jasne, su aj lacne HAK a aj tie su dobre, netvrdim :)