Peter123 Milujem inú

zlazla

nikdy som nepovedala, ze je hajzlik.
prave naopak, sa mi paci, ze ukoncuje vztah bez podvadzania na rovinu. Pri rozchode vacsinou jeden tpei viac ako ten druhy.
Ja som len raogovala na par prispevkou, kde to uz smrdelo s podlizovanim sa a nakoniec na kritiku, ""asi ich niekto okaslal""
drzim mu palce, nech mu to vyjde....

peter123

No takze baby...len pred chvilou som prisiel domov. Bolo proste uuuuzasne. :) Bola taka trochu vystrasena na zaciatku. Rozpravali sme sa asi od tej pol siestej doteraz. Uplne vsetko som jej povedal. Trochu sme si poplakali, trochu sme sa zasmiali ale hlavne sme si vsetko vyjasnili. Som maximalne stastny teraz. Len ked som prisiel domov tak som si zapol telefon a este stale mi chodia smsky od byvalej...uz ich mam 16.

zlazla

nikdy som nepovedala, ze je hajzlik.
prave naopak, sa mi paci, ze ukoncuje vztah bez podvadzania na rovinu. Pri rozchode vacsinou jeden tpei viac ako ten druhy.
Ja som len raogovala na par prispevkou, kde to uz smrdelo s podlizovanim sa a nakoniec na kritiku, ""asi ich niekto okaslal""
drzim mu palce, nech mu to vyjde....

peter123

Zlazla. :) ja si rad precitam hocijaky nazor. Ale tieto baby s ktorymi si pisem su do mojej situacie zasvätene viac. Už som tu hovoril že moja byvala bola a stale je modelka...deti mat nikdy nechcela. Ja uz by som aj prijal. Varil som ja!!! IBA JA!!! Tiež som hovoril že upratovala raz za rok. Bol to moj byt...bol som aj predtym zvyknuty upratovat si, prat si...atď. Asi jedine co robila je ze prala..a aj to preto ze mala viac handier ako moje 2 sestry spolu s mamou dokopy...

nellka

Zlazla, peter písal, že ona nechcela mať deti...Áno, nikdy sa nedozvieme celú pravdu, a aj keby sme ich osobne poznali, sto ľudí, sto názorov, takže aj tak by sme sa asi nezhodli. Ja to vždy beriem tak, že ten, čo sem píše, sa snaží pravdivo opísať, čo sa v jeho živote udialo, v čom potrebuje poradiť. Možno si vymýšľa, alebo sa chce len nechať poľutovať...ale toto neriešim. Snažím sa poradiť to, čo mi v tej chvíli príde rozumné.
V tomto prípade mám pocit, že to bolo rozumné rozhodnutie- ja keď sa, samozrejme, môžem mýliť.
Zlazla, ak by bol Peter taký hajzlík, ako píšeš, tak v podstate by tej svojej bývalej urobil len službu, no nie?

peter123

No takze baby...len pred chvilou som prisiel domov. Bolo proste uuuuzasne. :) Bola taka trochu vystrasena na zaciatku. Rozpravali sme sa asi od tej pol siestej doteraz. Uplne vsetko som jej povedal. Trochu sme si poplakali, trochu sme sa zasmiali ale hlavne sme si vsetko vyjasnili. Som maximalne stastny teraz. Len ked som prisiel domov tak som si zapol telefon a este stale mi chodia smsky od byvalej...uz ich mam 16.

zlazla

mila suedenim!!!!!
slusne som vyjadrila svoj nazor a Peter normalne reagoval. Nevidim dovod, preco sa musis tymi vyjadreniami a okaslani pchat milemu Petrovi do Zadku.
Na tejto web je straasne vela sklamanych a zakazdym su lutovani a na toho druheho sa masovo nadava.
Mna nezaujima ako ma povahu ona, on, pretoze sa to nedozvieme objektivne.
Mozno, ze tu zachvilu objavime topik, kde sa nejaka sklamana vyzaluje, ze jej skrachoval vztah.
Inac, ani nevies ako mozes byt okaslana prave ty, tu sa netreba hrat na hrdinov.
Je len velmi zaujimave, ze ludia, ktori sa v podstate az tak nemali radi, zili spolu 5 rokov. On mal postarane o cistu koselu, navarene a pravidelny sex a ona mala zazemie a dufala v manzelstvo, pretoze chcela mat dieta a cakala.
tazko sudit , kto bol vyuzivany viac.
Ja by som predsa sa vcitila viacej do pozicie tej zeny, pretoze jej tykaju hodiny, chce mat dieta (a nie v 4otke, ze ??). Ona si musi budovat novy vztah a nemoze to robit dost dlho, pretoze dieta nemoze mat v 60tke, co nie problem u muza.
Ale to mala riesit tiez, ked mala pocit, ze nieco nie je OK, a nie sediet na riti a cakat, kedy sa rozhybe dalsi pan pohodlny, ktory by to neurobil, keby sa o neho neobtrela nejaka nova.
Snazila som sa zhodnotit situaciu, bez toho ze poznam jedneho alebo druheho. Vy co tak kritizuje, poznate ich osobne ??? NIE..mozte radit, ale respektujte aj nazor inych.
Peter, ak budes citay len same lichotky, aky si chudak, a zase dokonaly, neutvoris si nikdy nadhlad nad vecou. Predpokladam ale , ze si dost inteligentny, aby si bol bnad vecou.

suedenim

Petko,nepocuvaj ich,mozno ich len niekto okaslal:)) Ja viem ze to nieje fer, tiez by ma stvalo keby ma okaslal priatel s ktorym mam nieco vybudovane.Ale rozchod so spravnych dovodov je dobry rozchod. Horsie by bolo,keby si sa s nou musel rozvadzat a by ste mali bejbino...Takto mozte zacat uuplne od zaciatku a ste mladii:)))) Bol si s nou,lebo si bol na nu zvyknuty, nemal si ziaden extra dovod sa s nou rozchadzat a zas ked sa objavila kolegyna,nechcel si do toho skakat,proste si si chcel byt isty...aj ked to trvalo,hlavne ze je po tom. Po case uz budete na ten vztah spominat len v dobrom:)))Ja som bola v tvojej kozi,viem ze robis dobre:))