Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomozem Vam zbavit sa akne, definitivne!

krpatucka

dedo_vsevedo
skusala som od biodermy sebium AKN. nezhorsovalo mi to plet, ale ani nezlepsovalo. bolo to uz dost davno, takze ani presne neviem, ze ako to na mna ucinkovalo. len viem, ze som ho mala asi aj 2 roky (takze mi asi celkom vyhovoval). asi ho teda znova vyskusam. len neviem, ze kedy si ho budem davat, ked na noc mam aknemycin a na den skinoren.

dedo_vsevedo

ku@bo na stav pleti to nema vplyv.Ved si pozrite roznych sportovcov,sportovkyne, ktore akne nemaju.Akne vznika najma kvoli hormonalnym zmenam, ale nastastie je vela produktov a rad,kotore na ne pomahaju.

dedo_vsevedo

Zmatnujuce kremy z obchodu nie su velmi vhodne.Na Spravny zmatnujuci krem Vam vie dat Vasa doktorka predpis(namiesanie kremu)alebo moze byt velmi vhodny krem od la roche possay ale je to zial komercna znacka a ceny sa tam pohybuju okolo 430Sk.Effaclar K napriklad.Potom su vhodne kremy od biodermy, tie zvykne vacsina koznych odporucat.Skusali ste nieco podobne?

krpatucka

dedo_vsevedo
to som uz zistila, ze kremy su na mastnu plet vhodne, len neviem ake. nevedel by si mi poradit nejaky? lebo si zas nieco kupim, co nebude vhodne. ale odkedy (tyzden) pouzivam ten aknemycin a skinoren, tak sa ovela viac lesknem, lebo su vlastne kremovite a predtym som mala len vodicky a vysusovace.

dedo_vsevedo

ku@bo
To ze hrate aktivne futbal nema s lesknutim nic spolocne.Praveze aktivita je dobra,najma vdaka nej vypotite tie skodliviny,ktore mate v tele.

dedo_vsevedo

Biopticke vysetrenie je histologicke vysetrenie tkaniv a sluzi na urcenie diagnozy.(v tomto pripade ide o vysetrenie vzorky z vyrazky)A este k tomu lesknutiu:na lesknutie su vhodne rozne vysusovacie produkty(napr.kremy),ono je velmi vela popisane ze vysusovacie sa nemozu, pretoze plet sa este viac bude mastit ale to nie je celkom pravda.Plet sa masti v dosledku zvyseneho vylucovania mazu,a ten je sposobeny hormonalne,zlym stravovanim...

krpatucka

ku@bo
no ja som hravala aktivne basket 13 rokov, teraz uz rok nehram, ale na akne to nemalo ziadny vplyv. stale je to take iste!