Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

problem s pletou

[zruseny12]

ja tiez beriem doplnky,ale ked sa vela hybam tak si to porusam,lebo mam aj odvapnene kosti,ja som zacala jest aj medvediky gumene na klby-poradil mi to RNG,a je to vraj dobre aj na nechty a vlasy....tlak som mala niekedy ukazkovi...teraz po jednej kave mam nizky...musim vypit aspon 2-3kavy,ale mne stale nechutia...ja som zase bola zdrava ako ryba pred otehotnenim dceri...ale asi to tak musi byt,stale sa to otaca...ale uz je celkom ok,keby aspon tak ostalo ako je...tak to by som bola rada...

adriana

tiez mavam teraz vacsie problemy s klbami a najhorsie je ze nemozem nic si na to dat,ale zvysila som prijem vapnika a je to dobre,a etse ja mam dost nizky tlak a tak aj take zmeny pocasia a velke teplo mne nerobi dobre,ale inak som zdrava ako ryba,ale poviem Ti ze som byvala inak moc chora,ale uz je dobre

[zruseny12]

mozno casom to zmizne,nie az take vazne,ale bola som v praci kde som sa pretazila a cele telo a kosti klby ma bolia,ale uz to bude ok....a v piatok mi bolo velmi zle....ale dnes sa citim ok...je dobre,ze ty nemas ziadne problemi zdravotne...

adriana

A ty si asi musela mat nejake vazne problemy,ked sa zotavujes.Ja sa mam fajn ale uz cakam zo dna na den kedy to pride. a moje jazvycka-su stastne tri a stale su tam,co uz asi mi patria ako znamienka krasy

[zruseny12]

u mna to bolo tiez tak normalka,ja som len doma,lebo sa zotavujem aby som nabrala sili do prace a inak take normalne veci ako je sitie,upratanie,teraz som povesala pradlo,chvilu som bola na balkone a opalovala som sa,ale slnko kazdu chvilu zachadza...taky normalny den...a je mi aj ok...a to je dolezite...a co ako ta jazvicka nadostala rozum?ja mam doma aj taky lejzr na male jazvicky....ale neviem ci by tebe pomohol...

adriana

ahoj a ani ja som to nemohla najst a prave o tom to je ze tema je ina a mi sa bavime o vselicom. mala som v pohode den,nakupy,potom varenie a teraz si pisem aj s bratom a so znamymi a teraz som zahliadla Teba a co Ty?

[zruseny12]

Ahoj,dnes som tu temu hladala a nemohla som ta najst...zacali sme s pletou a skoncili pri porode atd.sak to je normalny rozhovor...vsetko sa preberie,aky si mala dnes den?

adriana

mozno nie divna,ale do temy sme zahrnuly toho viac a uz vlastne sa tocime uplne okolo niecoho ineho,tak asi preto a nie je to asi az taky vazny problem s pletou ako na inych temach pisu,ake maju velke problemy s tvarou