neviem ako sa mam zbavit cerveneho kliaciku po vytlaceni vyrazky,ktory tam mam aj tri mesiace a ta jazvicka nechce zmiznut,viete niekto poradit?
problem s pletou
dakujem babulky ale aj to som uz skusala ..nejake obdobie som nemala ani stresy,zila som zdravo a nic..no a ten vek mam 20. ja viem je to taky vek kedy je to este normalne ale tazko sa s tym zije ...ten kto to nemal alebo nema tak si to asi nevie ani predstavit ..
adriana,oleje ktore mam odskusane ja:mandlovy,avokadovy,kokosovy,emu olej a na kozu je fajn aj stary znamy olivovy ale aj detske su fajn.vsetky perfektne hoja kozu,ale vsetko chce trpezlivost.a velmi dolezite co ti mozem poradit si tie flaky-cize plet na tvari neopaluj lebo inak sa fliacikov velmi nezbavis.ozaj a robis si pravidelny peeling?a aku kozmetiku pouzivas ak smiem vediet?
Ahoj pirenka,vies co ja som mala v zivote tiez isty cas asi tak 2-3roky problemy s pletou a tiez mi nikto nepomohol,ani kozna a ani na alergologii a bola som este aj stale chora a moja tvar bola strasna:( a ma Moncika pravdu,niekedy nepomoze tabletka a lebo kremy,ale zdravo zit,byt vyrovnana a nemat velke stresy,stres je najvacsia zloba,ktora nam dokaze v tele vyvolat tie najhorsie choroby
adriana,ja mam tiez taku plet ze sa iba trosku skrabnem,dotknem,vytlacim vyrazku a uz mam fliacik.ako keby bola plet taka tenka.ale sa mi to o dost zlepsuje.velmi mi pomaha krem glyco a-nieco ako domaci chem.peeling,pekne sa ti bude stara koza jemne zosupavat a potom prirodne oleje a vit.e
pirenka,nesmies to hned vzdavat.kolko mas rokov?ja som mala tiez dlho problemy s pletou-kozni lekari mi tiez nepomohli ale skusala som sama.treba sa o plet starat aj z vonku aj z vnutra
ahojte :-),mariaa tak ja skusim ten rozmarinovy caj pohladat.inak ja casto robim rozmarinove kura.a adriana ja tiez pouzivam roztlacenu kapsulu vit.E na plet-zmiesavam ho s hocijakym olejom
pekny den
ahojte ja keby som mala len jeden fliacik kt. by ma trappil tak som stastna:) ja mam problemy s pletou uz 8 rokov,vyskusala som vsetko a nic nepomohlo,navstevovala som koznych lekarov a ani ti mi nepovedali,a aj u alergologa a na nic nie som alergicka..proste musim sa zmierit asi stym ze to nikdy nezmizne..a to nemam jeden pupacik ale trocha viac a k tomu este jazvy...