problem s pletou

[zruseny12]

mne lekarka povedala,ze mam trochu nizsi...a presne aj mne to robi problem..aj v autobuse ked je vela ludi/nie ludia mi vadia,ale ten vzduch/...

adriana

ja mam presne taky tlak po kave ako Ty a to mi vravi doktorka ze mam super,taky ako ma byt.mne nerobie dobre zle vetrane miestnosti a velke teplo,tak to ma zabija:(

[zruseny12]

mam to po ruke,tak preco by som ti to nenapisala...v supliku v obyvacke...je to z trianglu,len neviem ci budu mat,lebo ja ho uz mam velmi dlho...ale mozno budu...

[zruseny12]

ja mam znamu,a ta ma dceru,ze ma taky nizky tlak,ze nemoze ju nechat ani cez obed spat,lebo by ju potom neprebudila...a uz asi 2x sa jej stalo,ze zaspala a bol problem ju zobudit...ja po jednej kave mam tlak 120/80...ale,ja si myslim,ze je to sposobeno aj tym,ze mne chybaju vit.sk.B,vapnik...atd.a tiez pijem vela vody...aj tu ginko bilobu som si kupila na prekrvenie....

adriana

ja som mala tiez kedysi az tak nizky,ze som aj odpadla,ale ja som sa aj vela vecami vedela stresovat a vsetko robila som strasne rychlo. ja hlavne nemozem rano stresovat,musim byt v klude a po kave mi je lepsie,ale tiez ked sa meni pocasie a tlak mavam zavrate a potom sa aj velmi potim a musim oddychovat a tazko sa mi dycha

[zruseny12]

moznost pouzita lasera:
-herpes
-zapaly ustnych kutov
-afty ustnej dutiny
-akne
-vrasky
-popraskana koza
-drobne podkozne vaskularne anomalie
-drobne jazvy
-akutne a chronicke nadchy
-paradentoza