neviem ako sa mam zbavit cerveneho kliaciku po vytlaceni vyrazky,ktory tam mam aj tri mesiace a ta jazvicka nechce zmiznut,viete niekto poradit?
problem s pletou
mariaa,skusim to pohladat aj na nete.urcite to ani mne nebude chutit ale co uz nespravim.pit kavu vkuse nemozem,uz ma zacina z nej dost boliet zaludok a tlak mam 90 na 60 :-(
ok tak drzim palce,fliaciky na pleti je beh na dlhe trate-aspon u mna lebo mne sa dost pomaly hojila ta plet kym sa zmenila zopar veci.tak ahoj
moncika...keby si byvala niekde blizko CZ-hranic tak mozes si to kupit,ale ja si myslim,ze to najdes aj u nas...aj normalne ako bilinky v obchode...mne,mne moc nechuti,ale nejak prezijem...ked ho pijem...
ahoj adriana,mozes skusit,ja som raz urobila si masku z ginko biloby-tak,ze som roztlacila tablety a dala trochu smotany a tak som si natrela na tvar...skus to,preco nie...
ak nemas akne tak peeling by si mala pouzivat len jemny na citl.plet a to raz do tyzdna,takisto pletovu bez alkoholu.ja sa odlicujem uz iba plet.mliekom a tonerom 2v1.plet si neumyvam vodou ani mydlom.na noc by si mohla skusit tie oleje alebo mastne vyzivujuce kremy a cez den teraz na leto hydratacne lahsie kremy.inak taky domaci recept :-)skus si tak raz za ces potriet plet medom-ten je tiez velmi hojivy
adriana,a ked pises ze potrebujes plet cez den premastit tak ty ju mas suchu?a mas akne alebo len fliaciky?