Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

problem s pletou

moncika

mariaa,skusim to pohladat aj na nete.urcite to ani mne nebude chutit ale co uz nespravim.pit kavu vkuse nemozem,uz ma zacina z nej dost boliet zaludok a tlak mam 90 na 60 :-(

moncika

ok tak drzim palce,fliaciky na pleti je beh na dlhe trate-aspon u mna lebo mne sa dost pomaly hojila ta plet kym sa zmenila zopar veci.tak ahoj

adriana

ahoj mariaa,no nieco skusim urcite,zatial mam po ruke ten vitamin E a skusim na noc nejaky ten olejcek si zadovazit a uvidime:)

[zruseny12]

moncika...keby si byvala niekde blizko CZ-hranic tak mozes si to kupit,ale ja si myslim,ze to najdes aj u nas...aj normalne ako bilinky v obchode...mne,mne moc nechuti,ale nejak prezijem...ked ho pijem...

[zruseny12]

ahoj adriana,mozes skusit,ja som raz urobila si masku z ginko biloby-tak,ze som roztlacila tablety a dala trochu smotany a tak som si natrela na tvar...skus to,preco nie...

adriana

s tymi olejmi mas asi pravdu,pamatam si ako som sa isty cas natierala takym detskym olejom,takym modrym,pouzivala som ho preto lebo mi pripopminal vonou miminka:) a inak som mala jemnu a peknu plet,tak si nejaky z Tych co si pisala asi zabezpecim:)

moncika

ak nemas akne tak peeling by si mala pouzivat len jemny na citl.plet a to raz do tyzdna,takisto pletovu bez alkoholu.ja sa odlicujem uz iba plet.mliekom a tonerom 2v1.plet si neumyvam vodou ani mydlom.na noc by si mohla skusit tie oleje alebo mastne vyzivujuce kremy a cez den teraz na leto hydratacne lahsie kremy.inak taky domaci recept :-)skus si tak raz za ces potriet plet medom-ten je tiez velmi hojivy

adriana

a mam len tie fliaciky,co mi ostali ked som si vytlacila 2 vyrazky,ktore som nechavala dlho dozriet az som ich vytlacila. urobili sa mi z prechladnutia a mysli ze to bolo hlboke preto sa to tak dlho hoji,pretoze ja som to nemusela nejak moc tlacit,slo to samo

adriana

nemam akne vobec,ale mala som problemy s castymi vyrazkami,ale neviem cim to je,ze uz nemam, ci je to tehotenstvom,alebo ze nie som v praci v tom prasnom prostredi,ale mam cistu plet a ten clear pouzivam len preventivne a mozno je to vodou aku mame tak preto pouzivam na den mastnejsie kremy