problem s pletou

moncika

adri mne sa ani po kave velmi tlak nezdvihne a to pijem zalievanu pomerne silnu,tekutin pijem tiez dost.ja neviem cim to je.zopar krat som aj odpadla.ale to uz bolo davnejsie.tak ja dam vediet ako mi zabera ten rozmarinovy caj.inak v dm maju rozmarinovy telovy olej :-)ze na prekrvenie pokozky :-)

[zruseny12]

si pisala..pa paaaaa,tak som myslela,ze odchadzas od PC...neviem,ale tam pise tak na drobne jazvicky...idem pohladat letak od neho a presne ti opisem ,co tam pisu...

adriana

to stym tlakom mas zvlastne,ja ked vypijem kavu tak sa mi 90/60 zdvihne na 120/80 a to aj teraz v tehotenstve,ale tiez ho mavam nizky a to na zaciatku tehotenstva bol moj naj...problem lebo som rano bola casto zvracat:( ale nejak sa to polepsilo a pijem velmi vela tekutin

[zruseny12]

no ja som mala 80/60...a tiez nejak nemusim kavu...ale ja striedam,lebo co uz...mi ostava...urcite najdes,ved teraz je taky vyber...

[zruseny12]

jasne,treba skusat...ja som si kupila pred casom aj z trianglu lejzr...a ten je na take veci po akne na vrasky jemne.ale teraz ho nejak neuzivam...neviem ci by ti pomohol...