moj problem je ten, ze uz ma nebavi sex s manzelom. Spime spolu ale mna to nebavi, robim to lebo aby bol spokojny. Tak toto asi nerozchodim ze? Alebo sa do na na poriadok?
Nebaví ma už sex s manželom
ano mam taky pocit ze si moja zena roztiahni nohy lebo sa mi chce ale nic odo mna nechci ani sa nepytaj lebo o chvilu pojdu formule, alebo nieco v telke:-(
mariaa - ano a to ci ho mam rada, mozno je to uz aj zvyk :-(ja neviem vie niekedy by som ho najradsej dorazila a ma chvilky kedy si poviem aky je fajn. Ale v noci a vecer by som volila prvu moznost a ono mama pocit ze potom to cele aj nejako chladne. Je fakt ze sex je asi 3/4 stastneho manzelstva
ved kazdu zenu by to trapilo,lebo sa musi citit ako taky madrac...ziadne city,nic...asi viem o co ti ide.../len si chce urobit svoju potrebu a hotovo a ty musis byt vzdy pripravena/....
kekso: inak mi pride ze si mysliz ze nic neriem , nemysli si . Mozno ma to stve aj preto lebo chlapi ma maju radi, hovoria ze mat taku zensku doma - ze ten moj je blazon ked to nevidi. Som tolerantna, akceptujem vela veci, ako mariaa pisala skrotil ma v tom zmysle, ze ak by sme chceli ist napr. von obaja tak isiel by on a ja by som ostala pri detoch. To je normalne. Ja ho mam rada pre jeho vlastnosti ktore sa mi pacia ale tato tema bola o tom, ze ma sex nebavi a nie moj muz ako taky.
sexus ja som ti nepisala,ze nevies, co chces,len ci ho este mas rada..lebo vtedy sa zmeni vela veci v partnerstve...ale pisala som aj to,ze ked sa tak chova ako si popisovala...tak jasne,ze ta to trapi,lebo ja som pochopila,ze to berie ako veceru...ked pride domov a musi dostat...a co ty chces uz na to nepozera...
a este vies,co som si v zivote vsimla,ak sa dvaja ludia zoberu beru sa z lasky planuju si buducnost a nakoniec to skonci tak,NEBER TO TERAZ ZE ZASTAVAM ZENY,LEBO AJ MUZI MOZU BYT V TAKEJ SITUACII/ze zena sa musi podriadit viac ako muz,a to nie je vymysel je to cista pravda a jej veci idu bokom,ale pravdaze aj naopak je to,vela krat chlap sa musi podriadit zene,ale je to velmi malo...je to pisanie a polemizovanie na dlho...zivot je taky a mi si mozeme zelat, co chceme aj tak sa stane ,co sa ma stat...
mariaa: ano ja viem co chcem, inak by bolo vsetko inak. Chcem udrzat rodinu, chcem sa domov tesit a nechcet doma rychlo vecer zaspat.Chcem aby moj partner bol mojou oporou a ja jeho. V zivote som ho nepodviedla a nemam na to zaludok a trapilo by ma svedomie asi do konca zivota. Som tak vychovana. To bolo aj pre keksa
kekso,diky,ale niekedy musis zmenit vela veci, ked chces s niekym zit atd.lebo to inak nejde...ale nie vzdy je to dobre mat pevne zasady...nie je to lahke...:0((((..........ver mi...je to velmi tazke...
mariaa, tak mozem len skonstatovat, skoda ze ta osobne nepoznam :(, lebo si asi svetla vynimka v sedi ostatnych, co nevedia co chcu, alebo to co chcu casto menia..vazne, klobuk dole pred tebou
ale urcite pevne zasady mam,ako je vernost,spolahlivost...atd.domysli si...to su pre mna dolezite veci a viem co chcem...