Nebaví ma už sex s manželom

kekso

z obsahu tejto temy nemozem inak, len skonstatovat, ze niektore zeny neradi riesia problemy, ale iba sa o nich nekonecne dlho bavia a nadavaju na svoju situaciu, ktoru si mozno vo velkej miere zapricinili sami..

khadafi

sexuš....Ja si myslim ze on to bere ako samozrejmost ze mu das tak preto to obrazne odflakne. Ja som este nezazil nudne milovanie ..vzdy beriem ohlad na partnerku a ona namna....ide o to ze sa treba rozpravat... my si vzdy povieme co chceme co nam vadi a snazime sa to vyriesit ...takze ak ju to neuspokojuje alebo mna ..vzdy najdeme nieco nove a ide to dalej. A samozrejme pri milovani mame radi ked voniame a nie ze smrdi za cibulou. Je to o kompromise a dohode aby si to uzili obaja partneri ved o tom to je.

sexuš

no ale rišo, to tu nerozoberame, ze ako sa tvarime alebo co robime. Ide o nebaveni sa pri sexe. Ale ak ta to ani teba nebavi tak si na dobrom fore. A ty sa zaujimas vobec o to preco je taka a preco ju to nebavi?

rišo

a myslite si ze sme padnuty na hlavu a nevieme ze ste hore ked nahodou prideme neskoro domov a vy akoze spite? Sa len robite a presne viete o kolkej sme prisli. Je to hrana mačku a mys

rišo

no mna nebavi zase smanzelkou. Je nudna tvari sa pri tom ako napohrebe amam pocit ze rozmysla ako vy. Nema fantaziu, ide spat, stale ju boli hlava a neda ho do ust teda dala o 2x za cele manzelsto. Tak kto je na tom horšie?

sulina

ja sa na to vy....a niekoho si najdem Už som sa u vyhrážala že to spravim.Ale nepočuva. Uvidí potom ked nahodou sa s niekym vyspim naozaj a bude to zažitok, ktorý som s ním 100 rokov nezažila