Nebaví ma už sex s manželom

[zruseny12]

kekso tak to povec ludom...ja to dobre viem,ved nie som prva ani posledna rozvedena...a jasne,ze sexus si to musi vyriesit sama, ale aj z manzelom nie sama...ved ona sa moze snazit a ked on nebude chciet tak snaha je marna...no nie?

sexuš

drievko : no 2 roky pred manzelstvom a teraz sme spolu 12 rokov. A kolkokrat chce sex? 3x do tyzdna tak nejako - mne by s nim stacilo raz za mesiac...ale keby to bolo super tak jasne ze aj kazdy den:-O

kekso

mariaa, tak nakoniec si aj ty uznala, ze si to musi sexus vyriesit priamo na mieste..este k tvojmu rozvodu, neviem preco si myslis, ze si onalepkovana?..predsa ked si rozvedena, to nie je ziadna chyba..ved zivot nie je priamociary

triky

sak sa po par vecerov vyfinti, naschval bud v kupelni hodinu, nech to tam potom riadne smrdi od parfemov a vyber sa kazdy vecer ku nejakej kamoske. A potom sa vecer tvar zahadne........ a uvidis jeho reakciu.
Rano mu povedz , ze si bola s nejakou partiou a nejaky chlap tam neskutocne vonal a potom pochvili zase nejaku poznamku o nejakim chlapovi, aby bolo jasne, ze je to ten isty......

sexuš

mariaa mas pravdu, ale ak to s nim nijako nepohnem vies lebo ono ked to neklape v posteli tak ono sa to cele nejako kafre, tak som silna aj na najhorsie. Uvidim nieco skusim ale hm preco mas nalepku na cele ved uz v tejto dobe je to normalne . Musim ist dakujem za postrehy a rady ja sa ozvem zajtra ahoj