moj problem je ten, ze uz ma nebavi sex s manzelom. Spime spolu ale mna to nebavi, robim to lebo aby bol spokojny. Tak toto asi nerozchodim ze? Alebo sa do na na poriadok?
Nebaví ma už sex s manželom
sexus,co je to za otazka, preco by nemala byt zaujimava tak, co mam povedat ja?40-tnicka?:0((((.......
a ty kekso kolko mas rokov?
kekso tak to povec ludom...ja to dobre viem,ved nie som prva ani posledna rozvedena...a jasne,ze sexus si to musi vyriesit sama, ale aj z manzelom nie sama...ved ona sa moze snazit a ked on nebude chciet tak snaha je marna...no nie?
kekso: myslis, ze zena v 35 je zaujimava este pre chlapa? Ci ju beriete ako zenu a nie ako zienku domacu....
drievko : no 2 roky pred manzelstvom a teraz sme spolu 12 rokov. A kolkokrat chce sex? 3x do tyzdna tak nejako - mne by s nim stacilo raz za mesiac...ale keby to bolo super tak jasne ze aj kazdy den:-O
mariaa, tak nakoniec si aj ty uznala, ze si to musi sexus vyriesit priamo na mieste..este k tvojmu rozvodu, neviem preco si myslis, ze si onalepkovana?..predsa ked si rozvedena, to nie je ziadna chyba..ved zivot nie je priamociary
MAJ SA KRASNE,ZALEZI KDE BYVAS...V AKOM PROSTREDI...PA
sak sa po par vecerov vyfinti, naschval bud v kupelni hodinu, nech to tam potom riadne smrdi od parfemov a vyber sa kazdy vecer ku nejakej kamoske. A potom sa vecer tvar zahadne........ a uvidis jeho reakciu.
Rano mu povedz , ze si bola s nejakou partiou a nejaky chlap tam neskutocne vonal a potom pochvili zase nejaku poznamku o nejakim chlapovi, aby bolo jasne, ze je to ten isty......
mariaa mas pravdu, ale ak to s nim nijako nepohnem vies lebo ono ked to neklape v posteli tak ono sa to cele nejako kafre, tak som silna aj na najhorsie. Uvidim nieco skusim ale hm preco mas nalepku na cele ved uz v tejto dobe je to normalne . Musim ist dakujem za postrehy a rady ja sa ozvem zajtra ahoj
LEN VY SI MOZETE SAMI PORADIT,VY SA NAJLEPSIE POZNATE...