Nebaví ma už sex s manželom

[zruseny12]

A ROBIS AJ DOBRE ,ZE POZERAS NA DETI A ESTE POZRI AJ NA TO,CO KED SI NAJDES ESTE HORSIEHO CHLAPA AKO MAS DOMA,KED HOVORIS,ZE INAK JE FAJN...NEVIEM ,CO TI PORADIT,ALE ESTE POKUS SA S NIM POROZPRAVAT...LEBO,TAZKO SA RADI...A KOLKO MATE DETI?

[zruseny12]

sexus,ja som sa rozvadzala este ked mal syn cez rok a teraz ma 18-nast...a ci mi pomohol ten rozvod,NIE,lebo odvtedy mam nalepku na cele....a pritom ja som na vine nebola on mi bol neverny...no co uz...:0)))....a hodne si vytrpel aj syn,lebo bol prchant z rozv.rod.a ja k...MOC MI TEN ROZVOD NEPRINIESOL STASTIE,ALE NEBOLA BY SOM STASTNA ANI V MANZELSTVE KDE BY MA EX PODVADZAL...TAKZE JE TO JEDNO...

sexuš

mariaa 35 :-( neviem ci malo alebo vela, ale vela na kraviny a malo na to aby som uz teraz takto fungovala. Takze mozno aj kekso si mysli ze mam 20 alebo 60:-O. Ale neviem ci to mam kvoli detom nechat tak - alebo mariaa dá sa kvoli detom obetovat moje stastie? Ja spravim kvoli nim vsetko, len som neni stastna. Poriesilo sa ti nieco rozvodom?

[zruseny12]

lenze ked on nechce nic menit mi ti tu nepomozeme...bohuzial...a preco,je taky?to musis vediet sama...ty do neho vidis najlepsie, poznas ho...a kolko mas rokov aj on?ak mozem vediet...

[zruseny12]

netyka sa to sexu,ale ja som rozvedena a uz mam aj taku znacku na cele/ale tato tema nie je o mne/...nedaju uz cloveku ziadnu sancu...a to som sa rozvadzala koli pevnym zasadam-vernost-porusil ju ex a ked som mu odpustila tak toho zneuzil a druhy den bol zase v posteli s tou k..../tak toto velmi boli cloveka ked coveku odpustis das mu druhu sancu a on si s teba vystreli a to myslim aj vseobecne...je to teraz v tej dobe normalne...

sexuš

ano:-( preto som aj tu temu dala, vies ze keby sa so mnou o tom rozpraval, tak by som to nemusela tu rozoberat. Ale kekso keby to nechcem riesit tak som neni ani na tomto fore. Beriem to ako vyskusat dalsiu moznost:-(

[zruseny12]

tazke to mas v tom,ze sa s tebou nechce vobec o tom bavit...tak ako ty to mozes zmenit...to je prave to...i keby clovek chcel nieco zmenit,iny to nedovolia...ani nedaju cloveku sancu...to poznam...