moj problem je ten, ze uz ma nebavi sex s manzelom. Spime spolu ale mna to nebavi, robim to lebo aby bol spokojny. Tak toto asi nerozchodim ze? Alebo sa do na na poriadok?
Nebaví ma už sex s manželom
A ROBIS AJ DOBRE ,ZE POZERAS NA DETI A ESTE POZRI AJ NA TO,CO KED SI NAJDES ESTE HORSIEHO CHLAPA AKO MAS DOMA,KED HOVORIS,ZE INAK JE FAJN...NEVIEM ,CO TI PORADIT,ALE ESTE POKUS SA S NIM POROZPRAVAT...LEBO,TAZKO SA RADI...A KOLKO MATE DETI?
sexus,ja som sa rozvadzala este ked mal syn cez rok a teraz ma 18-nast...a ci mi pomohol ten rozvod,NIE,lebo odvtedy mam nalepku na cele....a pritom ja som na vine nebola on mi bol neverny...no co uz...:0)))....a hodne si vytrpel aj syn,lebo bol prchant z rozv.rod.a ja k...MOC MI TEN ROZVOD NEPRINIESOL STASTIE,ALE NEBOLA BY SOM STASTNA ANI V MANZELSTVE KDE BY MA EX PODVADZAL...TAKZE JE TO JEDNO...
sexuš ako dlho ste spolu v manželstve aj pred manželstvom a kolko krat chce sex týždenne?ale pravdu.
neviem ,ale nie si stara...35rocna ja mam 40-dcat...napisem za chvilu idem povesat pradlo...
mariaa 35 :-( neviem ci malo alebo vela, ale vela na kraviny a malo na to aby som uz teraz takto fungovala. Takze mozno aj kekso si mysli ze mam 20 alebo 60:-O. Ale neviem ci to mam kvoli detom nechat tak - alebo mariaa dá sa kvoli detom obetovat moje stastie? Ja spravim kvoli nim vsetko, len som neni stastna. Poriesilo sa ti nieco rozvodom?
lenze ked on nechce nic menit mi ti tu nepomozeme...bohuzial...a preco,je taky?to musis vediet sama...ty do neho vidis najlepsie, poznas ho...a kolko mas rokov aj on?ak mozem vediet...
ten prispevok patri este k tomu predchadzajucemu...
netyka sa to sexu,ale ja som rozvedena a uz mam aj taku znacku na cele/ale tato tema nie je o mne/...nedaju uz cloveku ziadnu sancu...a to som sa rozvadzala koli pevnym zasadam-vernost-porusil ju ex a ked som mu odpustila tak toho zneuzil a druhy den bol zase v posteli s tou k..../tak toto velmi boli cloveka ked coveku odpustis das mu druhu sancu a on si s teba vystreli a to myslim aj vseobecne...je to teraz v tej dobe normalne...
ano:-( preto som aj tu temu dala, vies ze keby sa so mnou o tom rozpraval, tak by som to nemusela tu rozoberat. Ale kekso keby to nechcem riesit tak som neni ani na tomto fore. Beriem to ako vyskusat dalsiu moznost:-(
tazke to mas v tom,ze sa s tebou nechce vobec o tom bavit...tak ako ty to mozes zmenit...to je prave to...i keby clovek chcel nieco zmenit,iny to nedovolia...ani nedaju cloveku sancu...to poznam...