Nebaví ma už sex s manželom

kekso

sexus, jasne, ze aj 35 rocna je pritazliva pre muza..poviem ti z vlastnej skusenosti, ze su mi sympaticke aj odo mna starsie zeny

alisia

ja mam ten isty problem, mna nie ze nebavi sex s manzelom, mna nebavi sex s nikym. Nie ze by som muza odmietala, vsetko je fajn,aj sex samotny je super, ale sama od seba za nim nepridem, ze chcem mat sex, proste mam kopu inych starosti a ked si mozem len tak sadnut na gauc do obyvacky k telke, som stastny clovek. Ale to hned pride syn, ze ci ideme pisat diktat, alebo podobne, proste sa nezastavim cely den a sex je to posledne, co ma napadne. Necudovala by som sa, keby si moj muz nasiel milenku. Mam 40 rokov

[zruseny12]

skus nejaku novu farbu na vlasy,alebo sa vystrednejsie obliekaj nejake miny a tak...fakt ja neviem poradit v tom...lebo v prvom rade on musi zaregistrovat a chciet...a ked ty pises jeho postoj aky ma k tomu vsetkemu,tak mi pripada,ze ty mozes ryt z nosom po zemi tak si toho nevsimne a je mu to jedno hlavne,ze on si urobi svoje...

[zruseny12]

no kvitnem...nemozem stazovat sa len keby to zdravie lepsie sluzilo,inak som spokojna som stihla...aj vobec celkovo na 40-dcat nevyzeram...ale mam nejake chyby ktore sa mi zdravim pokazili...ale, co uz aj tak je to lepsie ako nic...

sexuš

no som stihla, sice prsia ziadna slava:-( ale nieco tam najdem - nahodou je vidiet rozdiel medzi chrbatom a predkom:-O , som upravena, ale mozno ho to ani nebavi lebo je zvyknuty - mozno ho moj vyzor uz aj nudi, ze stale som to ja

sexuš

a mariaa ja dost casto som pocula, ze 4O-tka je v najlepsom veku, takze si teraz kvitnes - to je dobre, nie? Ale ja som myslela akoze doma pre muza:-(

[zruseny12]

neviem nechcem ta urazit otazkou ,ale ako vyzeras,si stihla atd.zacni nieco zo sebou robit aby si to vsimol...a mozno ho to nastartuje...

sexuš

mariaa: nieee to som tak nemyslela, ja len ci som pre vlastneho vobec nejako pritazliva ked je to o nicom. Vies ma napadlo ze mozno preto to berie tak ako zvieratko sebecke. Ci aj po rokoch manzelstva by som mohla byt sexi:-(