moj problem je ten, ze uz ma nebavi sex s manzelom. Spime spolu ale mna to nebavi, robim to lebo aby bol spokojny. Tak toto asi nerozchodim ze? Alebo sa do na na poriadok?
Nebaví ma už sex s manželom
mariaa, sme rovesnici
sexus, jasne, ze aj 35 rocna je pritazliva pre muza..poviem ti z vlastnej skusenosti, ze su mi sympaticke aj odo mna starsie zeny
ja mam ten isty problem, mna nie ze nebavi sex s manzelom, mna nebavi sex s nikym. Nie ze by som muza odmietala, vsetko je fajn,aj sex samotny je super, ale sama od seba za nim nepridem, ze chcem mat sex, proste mam kopu inych starosti a ked si mozem len tak sadnut na gauc do obyvacky k telke, som stastny clovek. Ale to hned pride syn, ze ci ideme pisat diktat, alebo podobne, proste sa nezastavim cely den a sex je to posledne, co ma napadne. Necudovala by som sa, keby si moj muz nasiel milenku. Mam 40 rokov
sexus pekny den ti prajem....
skus nejaku novu farbu na vlasy,alebo sa vystrednejsie obliekaj nejake miny a tak...fakt ja neviem poradit v tom...lebo v prvom rade on musi zaregistrovat a chciet...a ked ty pises jeho postoj aky ma k tomu vsetkemu,tak mi pripada,ze ty mozes ryt z nosom po zemi tak si toho nevsimne a je mu to jedno hlavne,ze on si urobi svoje...
no kvitnem...nemozem stazovat sa len keby to zdravie lepsie sluzilo,inak som spokojna som stihla...aj vobec celkovo na 40-dcat nevyzeram...ale mam nejake chyby ktore sa mi zdravim pokazili...ale, co uz aj tak je to lepsie ako nic...
no som stihla, sice prsia ziadna slava:-( ale nieco tam najdem - nahodou je vidiet rozdiel medzi chrbatom a predkom:-O , som upravena, ale mozno ho to ani nebavi lebo je zvyknuty - mozno ho moj vyzor uz aj nudi, ze stale som to ja
a mariaa ja dost casto som pocula, ze 4O-tka je v najlepsom veku, takze si teraz kvitnes - to je dobre, nie? Ale ja som myslela akoze doma pre muza:-(
neviem nechcem ta urazit otazkou ,ale ako vyzeras,si stihla atd.zacni nieco zo sebou robit aby si to vsimol...a mozno ho to nastartuje...
mariaa: nieee to som tak nemyslela, ja len ci som pre vlastneho vobec nejako pritazliva ked je to o nicom. Vies ma napadlo ze mozno preto to berie tak ako zvieratko sebecke. Ci aj po rokoch manzelstva by som mohla byt sexi:-(