Nebaví ma už sex s manželom

sulina

no tak toto je pre mnna tema. Mam tiež 7 ročnu dcerku a sex ma nebaví. Tiež muž neni mojou oporou a po narodení malej to nejako nieje ono. Som rada že je nás viacej a sexuš - aj mne je niekedy z neho zle

tina

to je ťažké hm ... keď tí muži sú takí čo už ... aj ja rozmýšľam, kde sa stala chyba, možno v tom že nie je mi oporou , robí si svoje, ale inak je starostlivý , máme 6 ročného malého ... a tajne si násjsť niekoho ...

sexuš

no poviem pravdu 35 :-( a uz teraz a to nebavi. A neviem co spravim ale neviem ci to tu mozem napisat, radsej mu spravi rychlo rukou alebo fajku aby bol co najrychlejsie hotovy a pritom mi je na grc. Ale je to moj muz a mam s nim rodinu ale uz vazne neviem ako dalej

tina

no neviem, ale myslím si že aspoň spomienku na niečo pekné ... a to sa budeš takto trápiť ? koľko máš rokov ?

sexuš

anit - skoro vzdy to robim nasilu, lebo sa mi to uz nechce vobec, ale vobec. A ostanem ako stara frflava zenska, lebo takto neviem. A mat milenca sa bojim lebo nie sme velke mesto a ludia by hovorili a tiez mam deti.

tina

no aspoň tu môžeme všetko čo nás ťaží povedať , nie je to ľahké , neviem, nechcem ublížiť malému , myslela som aj na tú možnosť nájsť si niekoho , neviem čo mám robiť

Anit

fuhaa, tazky oriesok
tak dobre, ale ked sa to tebe hnusi (ak smrdi cibulou) tak to predsa nemozes robit nasilu. Neda sa s nim porozpravat, ze ta uz nebavi sex s nim a zajst pripadne aj do poradne? Ci to by si chcela uz vela od neho...

Anit

Ja by som mu povedala, ze pokial bude smrdiet od cibule alebo cesnaku, nic nebude. U nas bol tak problem s cigaretami a aj prestal fajcit.