Uľaviť si? neuľaviť

Príspevok v téme: Uľaviť si? neuľaviť
muneca_brava

ahojte
mozem poprosti vase nazory, nie hanenia,len nazory :(

moj frajir, ma problemy s naduvanim, dakedy sa pri mne drzal a vobec si neulavil,hanbil sa,
ale dnes - si prdne aj ked spolu jeme :(
alebo ked sexujeme :(
uz som to nevydrzala a povedala som mu,ze je to drze, hnusne, nechutne..

on sa ospravedlnuje, ze on za to nemoze, ale ze ked si neulavi, tak ho boli strasne brucho a ma pocit,ze ho roztrhne..

ale ja, keby sa mi chcelo akokolvek - prdnut si- pri sexe,ani pri jedle to neurobim..

on ma ete nepocul ulavit si..

mam pocit,ze sme z inych svetov.. :(

mozete len napisat,ci:
1.si ulavujete pri jedle s milovanou osobou???

2.si ulavujete pri sexe s milovanou osobou???

lebo neviem,ci je to normalne, ale iba mne sa to zda hnusne a drze,
alebo je to vazne hnusne a drze/ako prasce v chlieve..a moj frajir sa nevie slusne spravat..

nekritizujte prosim,len poradte..

emina

skolakovi sa to da vysvetlit ,ale ako to vysvetlim 2-rocnej dcere.a ta veru vie dobre zavrbit a je jej jedno kde prave sme.

letana

Nas rodicia odmalicka viedli k tomu, ze prdiet v spolocnosti ludi je neslusne a raz sme isli na navstevu k otcovmu kamosovi, ktory bol lekar, my ako male deti aj s ich detmi sme sa hrali s babikami a iny si v pohode nahlas prdeli. Bolo to trapne a oni vobec nereagovali, ako keby sa nic nestalo. A ze to smrdelo ako hovado? Pohodicka....

emina

my sme s muzom uz 12 rokov a spravime to ked to na nas pride.Ved kde to neurobis bez akychkolvek zabran ,ak nie doma.Mame 2 male deti-podla niektorych nazorov mam aj ich od malicka terorizovat ake robia neslusne veci?Ja osobne ich este pochvalim ako krasne prdkaju a ze ich aspon nebude boliet brusko.

najväcsia svina som ja

Haa,ha,ha... Roman99 velmi si ma rozosmial... Dnes som si v praci taku prdol,ze v podniku skoro..hm co ti budem hovorit. A vies preco som si prdol? Lebo viem,ze som nikoho neurazil. Ked raz budes stary a zomries na starobu,tvoja hrobka bude plna tvojho smradu. Aj ked budes lezat na ,,stole,, tak budes znecistovat ovzdusie svojim smradom a ver ,ze nebudes viac ako hovädo.. Ked si 10x prdnem som na tom lepsie ako ty lebo tvoja jedna veta je omnoho horsia.. A na zaver by som len chcel spomenut,ze cez dierku ani nie 5cm od kakaca si vysiel na ten svet a mozno,ze ta vtedy aj okakala a preto mas teraz alergiu na prd cloveka.. Tak sa maj

ZyxerkA

aj mna poriadne rozhodil, napisala som mu nieco podobne ako Ty, len to uz zaslo medzi tie starsie stranky.. =;)

je to naozaj... vlastne uz ani nemam slov na to, ake to je.. =;)

miksss

roman ja by som bola rozvedena keby ze mam za chlapa teba..aj kebyze neprdis!!!Lebo SICE neprdis, ale typ cloveka co nema problem urazat druhych, neakceptuje ziaden nazor a mysli si ze je najuzasnejsi na svete..a ked uz nevie ako by presvedcil ludi ze jeho nazor je ten spravny uchyluje sa k urazkam a ponizovaniu druhych..Takze osobne uprednostnujem dobreho, laskaveho cloveka, ktory si obacas prdne, pred clovekom ako si ty-ktory si NIKDY neprdne!!!!!A z nizsej vrstvy si asi ty, lebo vacsinou ludia z "nizsej vrstvy" (ked uz sa musim tak vyjadrit hoci neznasam ten pojem nizsia vrstva a nestotoznujem sa s nim)nemaju problem vypustat z ust nadavky voci druhym kade chodia..vid ty!A este pre zaujimavost, cela rodina mame VS a asi tomu neuveris ale prdneme si, nechceme aby nas roztrhlo, vies!

babuš

Prdenie pred stálym dlhodobým partnerom je celkom normálna vec. A často sa nadmerné nadúvanie nedá ovplyvniť iba stravou alebo liekmi. Na zloženie črevnej bioty vplýva napr. aj stres a mnoho iných faktorov. Ale pri jedle a pri sexe by sa mohol zdržať. Toť môj názor.

_len_ludia_

Ked si predo mnou prvy krat partner prdol, tak mi to prislo take zvlatne, ale iba kvoli tomu, ze predo mnou odryva svoju "zivocisnu" stranku. Neskor som si vsak uvedomila, ze aj to je sposob toho, ze sa vas vztah prehlbil. Podla mna to vobec nie je o to, ci si ta vazi alebo nie. Ved mna si partner vazi, ale viem, ze ma v praci stres, tiez, ze sa mu vzdy nedari pravidelne stravovat, tak ho teraza neodsudim za to, ze aspon doma, kde si moze oddychnut a uvolnit sa, si prdne. Ano, obcas sa to stane aj pri jedle alebo sexe, ale nastastie jeho prdy nie su smradlave. Sama dobre viem, aky je to strasny pocit, ked musim zadrziavat vetry. Ked som bola mladsia, mala som s tym znacny problem, ale suviselo to skor s psychikou. Niekedy som musela zadrziavat vetry v skole aj cely den, ale to boli potom strasne a neznesitelne krce. Ked som rychle dobehla na WC, ze si to odbavim tam, tak ma to preslo, a hned po prestavke v triede to prislo na mna znova.
S partnerom sme obaja medicinsky zalozeni ludia, a ja ho chapem, ze niekedy sa proste neda. Ja mam s tym sice problem si pred nim prdnut, lebo ked si prdnem ja, tak to stoji za to, ale on sam mi hovori, ze sa nemusim vobec hanbit.
Ale tak niektori ludia su proste fajnovky a vadi im to :-DD Nuz, vsetko sa da nejako riesit, ale urcite nie vyhrazkami, ze sa s nim rozides, ak neprestane prdiet. Ak neni uplny sedlak, tak pochopi, ze ti to uz vazne vadi a neberies to ako srandu a s tvojou pomocou to zacne riesit. Prajem vela stastia ;)