O rôznych kozmetických vychytávkach sa na tomto fóre už popísalo dosť. Každá z nás má to svoje naj. No tak sem s tým:-)))
Moje kozmetické NAJ
a to teraz nemám používať žiadny krém či šampón, keď je tam chémia? mám chodiť s mastnou hlavou, spotená či čo? nejaká múdra si, len nedomyslené :D.
Kozmetický priemysel (a mnoho iných) je len jeden veľký biznis.A keď to tu tak čítam tak zisťujem že ho všetky štedro sponzorujete. Keď si kupujete akýkoľvek prípravok tak si prečítajte koľko chémie tie vaše "super" kozmetické prípravky obsahujú.Od rána do večera do nás tlačia tie stupidné reklamy zaručujúce krásu a večnú mladosť, ale pravda je niekde inde.Všetko, dokonca aj pleť vyzerá presne tako ako váš životný štýl (to či športujete, či ste v strese a hlavne čo konzumujete).Základom je zdravá vyvážená strava (ako už isto všetky viete len pred tým zatvárate oči) a pohyb.Jediné pravidlo v kozmetike - NA PLEŤ SI NEDÁVAJTE NIČ ČO BY STE NEZJEDLI....
make-up: Astor 16h mineral match/Maybelline Superstay Silky/L´oreal Infaillible
Puder: Maybelline Dream Matte
Odlicovacie mlieko: Garnier/ten zeleny/
Antiperspirant: Nivea Dry Comfort/gulockovy)
Sprchovy: ako kedy, ale Adidas/ruzovy a bledomodry vrchnak boduje/
Intimna hygiena: Nivea ruzovy alebo Lactacyd + krem na int. partie z oriflame
Pletovy peeling: Garnier(v pripade potreby pletova voda tej istej znacky)
Sampon a kondicioner: Nivea Diamond Gloss
Parfum/toaletna voda: Delight Oriflame a vela vela inych...
Pre mna je zas uplne NAJ na vlasy šampon Dixi-brezovy alebo aj žihlavový. Co sa týka make-upu tak ten používam od Essence, ako aj puder,špirálu a tiene:) len ceruzku používam od Miss Sporty-na tu nedám dopustit:)
co sa tyka kozmetiky , ktoru pouzivam na telo tak som straasne spokojna s Niveo-vratane samponov cez sprchove gely az po kremy.na tvar pouzivam iba Garnier.a na licenie miss sporty, ale chcem prejst na Loreal
Ups, skoro som to poslala, tak pokracujem :)
Sprchac: Avon senses Winter Warmth, neuveritelne mi pripomina Vianoce
www.krasa.cz
Sampon: fialovy elseve na objem
-odkaz odstránený-
Lak na vlasy: akykolvek taft. jedine.
img.alibaba.com
Krem na ruky: na ruky pouzivam obycajnu niveu - lacne a dobre
www.ameinfo.com
Vona: Puma Jamaica...takaa svieza
www.eshop.mtn.sk
+ moja super vychytavka na ktoru nedam dopustit je biela ceruzka pod nechty...skvely vynalez :)
tawileh.org
Taak zopar mojich oblubenych :)
Balzam na pery : ceresnove labello, obycajny astrid alebo cokoladovy z Avonu (vonia neuveritelne)
fr.labello.ch
www.heureka.cz
images.google.sk
Ceruzka na oci: na znacke mi nezalezi, ale musi byt taka ta "vysuvacia". Momentalne mam tiez z Anovu a som s nou uplne spokojna.
www.viewpoints.com
Deodorant: Nivea fresh energy (je bez hlinika)
azaruhaz.hu
Telove mlieko: tie striedam, ale Nivea Happy time vonia asi najlepsie a este sa mi vyborne osvedcilo kokosove telove maslo
1.bp.blogspot.com
picnicb.ciao.com
make up: Max Factor Lasting performance
puder: Rimmel Stay Matte
ceruzka na oci: Maybeline
lesk na pery: Essence XXXL Shine
spirala: Max Factor Masterpiece Max alebo Rimmel Extra Super Lash
sampon: Henna
balzam: Pantene, Elastine (u nas asi nezohnat)
spch. gel: Adidas modry vrchnak alebo ruzovy peelingovy
antiperspirant: Adidas Action 3 oranzovy
plet. voda: Garnier Pure/Active
krem: Garnier zmatnujuci/AB zmatnujuci
moje kozmeticke naj:
make-up - vichy dermablend - skvele krycí najlepsi aky som kedy mala
špirála- maybelline colosal volume
nekupujte si rimmel sexy curves-to je otrasna spirala
krém- garnier
čistiaci gel - garnier pure
ceruzka na oči - manhattan
púder manhattan powder a makeup 2v 1
to je asi tak vsetkoo
Mám úžasný hydratačný krém od Prady :)
Volá sa HydratingCream a je v takej bielej flaaške s pumpičkou :) Je fakt super vzhladom na to že mám suchú pleť výborne my ju hydratuje a krásne vonia ..Mám pleť sviežu a krásnu ,používam ho aj pod amke-up ...škoda že u nás sa kozmetika Prada nepredáva kúpila som ho na srtawberrynet.com a fakt super ,ale vyšiel ma na 70 EUR:)) 0dporúčam !