Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moje kozmetické NAJ

dominikaa

mirka 23

kokosák sa dá jesť? to som nevedela. a na čo tak pomáha?

tak aj balea je chémia? tak ja uuž fakt neviem, čo používať, mám pocit, že chémia je všade a treba hľadať len menšie zlo. tak skúsim ešte tú Laveru.

boba77

Tým podporovaním kozmetického priemyslu som mala namysli fakt, že keď vám v reklame povedie, že na očistu pleti potrebujete 4 prípravky (lebo krok jeden očista, krok dva píling, krok tri tonizáacia a iné voloviny)a kúpelňa je zaplnená množstvom "nepotrebnej" kozmetiky. Som presvedčená že z prírodných prípravkov by ste mali vačší osoh. Ten kokosový olej je vynikajúca vec, šampón používam žihľavový či brezový bez zbytočnej chémie (aj keď sa to nedá úplne vylúčiť), zubná pasta s fluorom, ktorá vám zaručuje zdravý a krásny úsmev je tiež poriadna blbosť (skúste si pozrieť články na tému fluor, samozrejme aj tie negatívne)a pasty na tému paradentóza mám odskúšané všetky a nepomohla ani jedna (visoké dávky vit.C robia zázraky aj s krvácajúcimi ďasnami), makeup drahé dámy vám zbytočne upcháva póry. Hovorím o kozmetickom priemysle ktorý vás KLAME

mirka 23

Dominika, tvoj problem, že kokosak neješ. Ale bolo to myslene tak, že čo sa da zjesť, to pleti neuškodi.
Balea je tiež riadna chemia. Suhlasim, že tie šampony čo si napisala, su jedna velka katastrofa. Ja som si našla Laveru, tiež z DM, ten nie je až tak chemicky a super mi sadol.

dominikaa

mirka, nečítaš? ona povedasla - NA PLEŤ SI NEDÁVAJTE NIČ ČO BY STE NEZJEDLI.... apod tňym ch´ňapem napr. paradajky a tak, kokos. olej nejem :D

ale zistila som, že napr. tie drahé šampóny gliss kur či l oreal sú vEľmi chemické, radšej nejaké balea a tie nie sú ani tak drahé.

sarlotqa

ako domace masky su super, ale make - up doma nevyrobis, treba z obchodu a aj ine veci, vsetko bio sa zas neda. boba77 nas tu drbe za to ze podporujeme kotzmeticky priemysel a pritom ona ma doma tiez ason minimalne jednu vec z obchodu, tak tiez ho podporuje.

mirka 23

Dominika, no niečo na tm fakt je. Na pleť a pokožku je super kokosovy olej a môže byť zmiešany aj s kvapkou GSE. Dobré je aj koloidné striebro. Nikto ti nekáže kydať na seba paradajky.

happi:-)

vsetko je biznis, nielen kozmeticky priemysel. Keby som mala na to pozerat, zijem v zemlanke, na sebe mam konopne saty a jedavam korienky, bobulky....a zila by som cisto bio.
Uz to, ze si sem napisala, svedci o tom, ze si podporila obchod s PC, tvojho poskytovatela internetu, elektrarne...atd

dominikaa

NA PLEŤ SI NEDÁVAJTE NIČ ČO BY STE NEZJEDLI....

dobrá hovadina :D, takže namiesto krému si dám na face paradajku a ako make - up uhorku :D

zdravá strava a pohyb je jasné, že samozrejmosťou, ale nestaačí len to.