O rôznych kozmetických vychytávkach sa na tomto fóre už popísalo dosť. Každá z nás má to svoje naj. No tak sem s tým:-)))
Moje kozmetické NAJ
kozmeticka, suhlasim, aj ja ficim na NYX :)
moja naj? Jednoznacne NYX! Podla mna cenovo dostupna a neuveritelne kvalitná. Objednávam si ju stadeto:
-odkaz odstránený-
ok, jaj si to uz pohladam, dik :)
Kokosový sa výborne vstrebáva do kože na transdermálnu výživu (najlepšie natierať keď je pokožka ešte vlhká), dokonca je výborný aj pri hemoroidoch (odskúšané).Je tiež antimokrobiálny a protirakovinový. Proti kandide je odporúčaná dávka 3x1 polievková lyžica denne.(veľmi dobrý proti kandide je aj oregánový olej ale toto je iná téma, skús pohľadať na tejto stránke, určite niečo nájdeš)Na zápaly enzým bromelain,ďumbier, kurkuma..(pozri - otázky na RNG)
mirka, presne ten isty pouzivam tiez... tak ked uz ta tu mam ta sa spytam ci ho nejak specialne skladujes :D chladnicka, alebo tmave miesto? ako dlho ti vydrzi? mne po dvoch mesiacoch zacal trosku inak vonat...
ok dik,l tak skúsim a ešte o nejakých probiotikách na rtie spomínané zápaly by si nevedela?
Kokosovy olej sa pouziva bezne na varenie a do potravin. Extra virgin kvalita je neznicena teplom a chemiou a je velmi zdrava. Kokosový olej je vhodný pri kandide, lebo obsahuje kyselinu kaprylickú.Za normálnych okolností je v tuhom stave ak teplota prekročí cca25 stupnov, tak sa roztopý a je tekutý,ja ho používam namiesto krémov je vinikajúci a krásne vonia.
dik, skusim a to ho mám dávať len do jedla alebo možem si dať aj mapr. lyžicu semého oleja?