O rôznych kozmetických vychytávkach sa na tomto fóre už popísalo dosť. Každá z nás má to svoje naj. No tak sem s tým:-)))
Moje kozmetické NAJ
viem ze mimo temy ale whee_ee kde kupujes to ružové mlieko na žehlenie od L´Oreal a kolko stoji?
tákže..som študentka:D stále hľadám svoje naj:D...
deodorant: Dove Go Fresh zelený + driclor
čistiace mlieko: Garnier Clean&Fresh
pleťová voda: Fyto s čajovníkovým olejom(de Miclen)
denný krém: Fyto s čajovníkovým olejom
krém na noc: Garnier ružový
pleťový peeling: Balea zelená
sprchový gél: momentálne Nivea melónová
telové mlieko: Dove na suchú pokožku/Garnier ružový/Balea
telové mlieko so samoopaľovacím účinkom: Nivea/Balea pre tmavú pokožku
telový peeling: Balea malinový/Dove
make-up: Lirene matujúci/Manhattan clearface matujúci
púder: s-he
očné linky: s-he/rimmel
tiene: všetky možné:D
balzam: garnier repair/labello jahodové
lesky: všetky možné:D
riasenka: max factor masterpiece max/ maybelline volume collosal
šampón a kondicionér: momentálne Alverde aloe vera+ibištek
maska na vlasy: shauma oil intense/gliss kur
na žehlenie: ružové mlieko L´Oreal
intímna hygiena: Nivea
holenie: antibakteriálne mydlo Dettol sensitive (nerobia sa mi potom vyrážky:)
a to je asi zatiaľ všetko, čo ma napadlo:D
mam mastnu plet ale nemam pupaky,iba malinkych zopar na licach ale ani ich poriadne nevidno (klop klop klop) ;) mam uz skoro 30 cize nieco na prve vrasky pouzivam urcite ;)
krem:chanel precision energizing
ocny:chanel precision gel
cistiace mydlo:nivea visage young wash off
odlicovac:lancome bi facil
make up:clarins-teint eclat mat
puder:shiseido pureness
licka:chanel
tiene:chanel
ceruzky oci -pery:dior
maskara:lancome ta co vybruje neuveritlene predlzuje!
ruz alebo lesk:dior,chanel
balzam na pery:labello
a na noc si natieram tvar hlavne kde sa velmo lesknem kremikom zn.clinique-pore minimizer!
sprchac:ten vzdy menim teraz mam niveu
telove mlieko:granier ten biely bez vone
a nemoze urcite chybat parfum:bvlgari voile jasmin.
:)
naj make-up: YSL touche eclat odtien1/dost drahy ale iny make-up nepouzivam,je to uzasny rozjasnovac mam totiz bledu plet a tmave vlasy
balzam na pery L\'Occitane shea butter
naj kremy: dr hoj olivovy olej, aloe vera najmä znacka Jamieson, tieto dva zmiesavam spolu podla stavu pokozky ked je mastnejsia pridam viac aloe v zime trochu viac olivoveho oleja,odporucam vsetkym babam ktore nevedia najst stale ten spravny krem
vlasy: head and shoulders sampon olivovy olej na konceky vlasov
mne pomaha k pekne pokozke aj jedno jablcko denne a cerstva mrkvova stava
Ten krem aknestop bol pre mna dost mastny. Zatial mi najviac vyhovovala rada garnier pure, aj ked to nie je bohvieco, ale zatial najlepsie co som mala. Uz neviem aku kozmetiku mam skusit. Mala som uz aj Vichy a nic. Ku kozmeticke sa chystam, tak dufam, ze sa to zlepsi. Uz som zmenila aj stravovanie, nejem sladkosti, pijem len vodu a caje. Uz ma to fakt stve, ved uz nie som v puberte, mam uz 26 a stale taketo problemy.
ja osm sa na strankach CandC strela s oznacenim BLACK POINTS, tak sry:D
mne tiez aknestop vobec nepomohol mala som plet. vodu a bola straasne silna....a ked uz chces po anglicky taq je to blackheads:D:D
Inak, na čierne bodky ti to nepomôže... ani mne to nepomohlo. Ale na uhry a vyrážky perfektne:)).. niekedy som mavala cele čelo vyrážkové, a niekedy aj bradu a pod očami, teraz uz len sem tam niečo:)
Na Black Points:) spolužiačke pomohlôo hĺbkové čistenie u kozmetičky... perfektne ti to tam povytĺáča a dezinfikuje... a máš pdnich min. na mesiac pokoj:))
a ktorý výrobok konkrétne ti mastí tvár?
Každá pleť je iná, takže aj keď to tebe nepôsobilo dobre, mne môže:) Prvé zlepšenie som badala po týždni, ale ja sa zdravo stravujem (no snažím sa:D) a tiež pijem antioxidačné a prečistujúce čaje, môže to byť aj tým.
Kikina, po akom case ti pomohol ten aknestop od ryoru? Ja to mam tiez, ale nevsimla som si nejake zlepsenie, aj plet som mala z toho mastnu. A aku si mala plet? Mna trapia hlavne cierne bodky, sem tam nejaka vyrazka a mastna plet. Skor mam taku necistu plet ako nejake velke akne.