Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moje kozmetické NAJ

dominikaa

ok, dik, sladk´ňe už nejem a probiotiká si chcem kúpiť,l ale je ich veľa, tak musím vybrať tie správne, ale to sa už poradím keď tak v lekárni a kokosák sa tiež dá kúpiť v lekárni, že?

dominikaa

no áno, teraz som si to našla, čo je šamp. Lavera, tak 250 ml za 6, 27 € (188,89 Sk) je naozaj dos´t, aspoň rteda pre mŇa

a myslela som si, že šamp. od henny nie je chhem., keď aniá henna nie je.

mirka 23

Dominika, myslim, že prave na taketo veci je dobry, ale mohla by si sa ešte pohrabať v starych temach, nie som si istá, ale na tieto mikrobialne veci je dobry. A pri týchto problemoch, treba jesť čo najmenej sladkych veci, a brať kvalitne probiotika. Viac ti poradiť neviem. Ešte vyplachy koloidnym striebrom su super, prípadne aj sodou bikarbounou.

mirka 23

Je pravda, že je ťažke najsť taky šampon. že vraj aj Urtekram je velmi dobrý, ale tiež ho bežne nedostať. A ten Lavera tiež ide dosť do peňazí. Alverde su bez tejto látky ale mne nesadli vôbec. Ešte ten čo je proti lupinam sa ako tak dal. A mne z tých chemickych najviac sadol šampon od Henny. Ten sa dal, aj ked nevoňal bohvie ako, ale dal sa.

mirka 23

Ano, kokosovy olej sa dá jesť. RNG ho odporuča aj pri nejakych ťažkostiach, v každom pripade, je to velmi zdravy olej, a daju sa nim nahradiť tie klasicke oleje. Proste je uplne neškody, ba naopak, je zdravy.

mirka 23

Boba, no moja reč :) Tiež som prešla na zubnu pastu bez fluoru. Proste ide o to, nahradiť chemiu lepšou vecou ak to ide.
Dominika, pri kozmetike som si začala všímať zloženie, dosť zlé su parabeny (latky končiace sa na -paraben), v šampone je super, ak neobsahuje sodium laureth sulfate. Lebo vela kozmetik si hovori prírodných ale často to tak nie je a vtedy je dobre ak trocha rozumieš tomu, čo je napísané v zložení.

dominikaa

boba77

tak hej, drísty v reklamách sú riadne voloviny, tiež som sa nimi riadila doslovne, teraz používam už len to, čo sama potrebujem. nehovorím, že mepoužívam chémiu, ale tak neverím tým reklamám, treba sa skor mrknúť na zloženie na zadnom obale i keĎ niečo je fakt prob. prečítať, lebo je to tak malým napísané.

napr. nemusím l´oréal - je je firma, čo si zakladá na reklamách, najmú evu longoritu, lindu evangelistu, schiferku..., aby im robili reklamu.