Moje kozmetické NAJ

mia 90

whee_ee pisala si tusim ty ze mas to ruzove mlieko na vlasy, to je na zehlenie? a pomaha to vlastne? sa mi zda aj cena rozumna, lebo vade vsetko na zehlenie najdem za nehorazne sumy, a vydrzi to dlho?

whee_ee

madison,prepáč, že až teraz...no ja som mala taky v bezovom,ale teraz už sú všetky také nové, tirkysové.. je teraz aj viac odtienov..a mne vyhovuje..mam ten, zmatnujuci, co sa meni na puder..ale ja si to vzdy este prepudrujem;):):) ale musis sama vyskusat:)

madison

na mastnu plet?? najlepsi maybelline .. shine free .. ale unas nedostat.. skoda
ja mam teraz cerstvych 15.. keby som, pouzivala , taky transparentny puder , tak sa mi mozu viac zaniest pory?? lebo mam problematicku plet, hlavne okolo brady . ale na nosenie teda tam mam upchate pory , a tam by som cela ten puder na nos.. tak co ? ?lebo vela LUDI hovori ,ze upchava , niektory ze neupchava.. tak ten kto sa vyzna.. mi poradte PLS.. dik

bumelik

Prosim Vas hladam puder na mastnu, problematicku plet. Casto sa mi leskne tak nejaky zmatnujuci... Viete mi poradit? Dakujem

madison

whee... pisala si ze mas ten make up MANHATTAN CLEARFACE...taky v priesvitnom obale?? nie v tom modrom .. ktory?? a je dobry ?? neni mastny >?? plss.. napis

hanciiiz

Na cistenie pleti:
-Garnier Pure peeling a Bioderma Sebium gel
-krem Bioderma Acn
Na vlasy:
Nivea diamond gloss
Make up:
-max factor miracle touch
Spirala:
-max factor false lash effect

A to je asi vsetko co ma napadlo:D