O rôznych kozmetických vychytávkach sa na tomto fóre už popísalo dosť. Každá z nás má to svoje naj. No tak sem s tým:-)))
Moje kozmetické NAJ
whee_ee pisala si tusim ty ze mas to ruzove mlieko na vlasy, to je na zehlenie? a pomaha to vlastne? sa mi zda aj cena rozumna, lebo vade vsetko na zehlenie najdem za nehorazne sumy, a vydrzi to dlho?
diki whee
madison,prepáč, že až teraz...no ja som mala taky v bezovom,ale teraz už sú všetky také nové, tirkysové.. je teraz aj viac odtienov..a mne vyhovuje..mam ten, zmatnujuci, co sa meni na puder..ale ja si to vzdy este prepudrujem;):):) ale musis sama vyskusat:)
umyt ksicht studenou vodou a na to dat hrubu vrstvu maryna kremu vravievala nasa dejepisarka :D
pre WHEE_EE .. odpis . .PLS
na mastnu plet?? najlepsi maybelline .. shine free .. ale unas nedostat.. skoda
ja mam teraz cerstvych 15.. keby som, pouzivala , taky transparentny puder , tak sa mi mozu viac zaniest pory?? lebo mam problematicku plet, hlavne okolo brady . ale na nosenie teda tam mam upchate pory , a tam by som cela ten puder na nos.. tak co ? ?lebo vela LUDI hovori ,ze upchava , niektory ze neupchava.. tak ten kto sa vyzna.. mi poradte PLS.. dik
whee... pisala si ze mas ten make up MANHATTAN CLEARFACE...taky v priesvitnom obale?? nie v tom modrom .. ktory?? a je dobry ?? neni mastny >?? plss.. napis
Na cistenie pleti:
-Garnier Pure peeling a Bioderma Sebium gel
-krem Bioderma Acn
Na vlasy:
Nivea diamond gloss
Make up:
-max factor miracle touch
Spirala:
-max factor false lash effect
A to je asi vsetko co ma napadlo:D
no, ja som kupila v DM.. a cena?? okolo 4-5€ tuším:)