Moje kozmetické NAJ

kamos

Omladzuje moju plet a vzhladzuje vrasky. Omladzuje minimalne o 30 rokov, takze sa citim ako batola po jeho pouziti.

fiaa

ja mam super trik na spalenu tvar!! bola som na chate a spalila som si tvar, nemala som samozrejme nic na ukludnenie, tak som si spomenula ze nam starka davala biely jogurt:) mala som len kokosovu aktiviu tak som si dala to, riadne hrubu vrstvu na celu tvar, vazne to pomaha, od vtedy ked sa spalim si uz len toto davam, a co zstane spapam :)

lamka

vy ste horzne lamy slamy vsak kozmetika je hovadina to by som v zivote nepouzivala naco ved to len skodi!!!!!!!!!!!!!!!spametajte sa zeny

mirka 23

Prepáč, že tak neskoro, bola som preč. No avon netvrdí, že je prírodný, ale ľudia si neuvedomujú že je to čistá chémia. Je veľa prírodných kozmet. značiek. Ja mám skúsenosti s Mirralux, Syn Care, no a teraz používam Zepter. Všetky tieto sú dobré a som veľmi spokojná do zn. Zepter

jancecka

mirka 23
povedz aspoň niektoré značky ktorú sú prírodné, veď avon sa oháňa tým, že je to čisto prírodné?

mirka 23

Levicek, No Avon a Oriflame nie je najlepšia kozmetika. Avon je založený len na chémii. Vichy tiež nie je bohvieaká značka. Každý si myslí, že keď sa to predáva v lekárni, tak je to super. Veď v teste obstál Vichy krém so známkou dostatočne, čiže 4 - veď je to hrozné. Navyše sa do krému pridáva taká látka, ktorá sa používa pri spracovaní ropy! Ja mám tiež svoju značku kozmetiky a som veľmi spokojná, tiež som prešla z avonu. Baby, ktoré používate avon, vichy a podobné chemikálie spamätajte sa! Na trhu je toľko prírodnej a kvalitnej kozmetiky, ktorá vám nezničí tvár.