O rôznych kozmetických vychytávkach sa na tomto fóre už popísalo dosť. Každá z nás má to svoje naj. No tak sem s tým:-)))
Moje kozmetické NAJ
Omladzuje moju plet a vzhladzuje vrasky. Omladzuje minimalne o 30 rokov, takze sa citim ako batola po jeho pouziti.
Pitralon
ja mam super trik na spalenu tvar!! bola som na chate a spalila som si tvar, nemala som samozrejme nic na ukludnenie, tak som si spomenula ze nam starka davala biely jogurt:) mala som len kokosovu aktiviu tak som si dala to, riadne hrubu vrstvu na celu tvar, vazne to pomaha, od vtedy ked sa spalim si uz len toto davam, a co zstane spapam :)
používam skoro všetko od Lancome,som spokojná
Avon
mirka 23
odpíš mi, lebo zachvílu končím D:
mirka 23
povedz aspoň niektoré značky ktorú sú prírodné, veď avon sa oháňa tým, že je to čisto prírodné?
Levicek, No Avon a Oriflame nie je najlepšia kozmetika. Avon je založený len na chémii. Vichy tiež nie je bohvieaká značka. Každý si myslí, že keď sa to predáva v lekárni, tak je to super. Veď v teste obstál Vichy krém so známkou dostatočne, čiže 4 - veď je to hrozné. Navyše sa do krému pridáva taká látka, ktorá sa používa pri spracovaní ropy! Ja mám tiež svoju značku kozmetiky a som veľmi spokojná, tiež som prešla z avonu. Baby, ktoré používate avon, vichy a podobné chemikálie spamätajte sa! Na trhu je toľko prírodnej a kvalitnej kozmetiky, ktorá vám nezničí tvár.