O rôznych kozmetických vychytávkach sa na tomto fóre už popísalo dosť. Každá z nás má to svoje naj. No tak sem s tým:-)))
Moje kozmetické NAJ
vobec nejde o cenu. pouzivam krem za 30 sk na tvar a lepsi som nenasla a to som poskusala vselico.
nojeee nesúhlasím ani ja, pretože ja nemusím kozmenitku Vichi. Nerobí mi dobre.
No babenky, popisali ste to tu hodne, co som velmi rada. Urcite sa inspirujem.
Anka: mas pravdu, ist spat neodlicena je velky trest pre plet. Aj mne sa to parkrat stalo, najma po flamoch na vyske:-)Teraz sa vsak uz max. snazim vyhnut sa tomu a v konecnom dosledku uz mam nejaky prirodzeny blok - mam pocit ako keby som mala celu tvar natretu nejakym lepidlom a straaasne spinavu.
Niektora z vas tu pisala o make upe Astor Matte Mousse. Ten prispevok bol pozitivny. Ale ja som zas naopak pocula vela frflania na tento make up - ze nedrzi, robi flaky...Aky je vas nazor? Ktory make up je podla vas naozaj dobry?
Ja milujem kozmetiku od Yves Rocher. Nikdy predtym som nemala taku krasnu pleť ako po použití tejto kozmetiky. Je NAJ!!!
katty ktory od oriflamu ocny krem mas lebo tam si tri seeing is believingl.aj ja by som rada skusila
ahojte, ja toho používam hodne, takže:
tvár: denný a nočný krém Garnier nutriskin
oči: na noc očný krém Garnier Nutriskin, na deň očný krém Seeing is believing od Oriflamu(je fantastický)
telo: sprchový gél je vynikajúci od Avon Naturals, ale momentálne mám The Healing Garden White tea, telové mlieko používam Garnier červené ale teraz som prešla na to tónovacie keďže sa nám oteplieva,
samozrejme používam pleťový a telový peeling
na odličovanie: Garnier essentials (mlieko aj voda)+ ešte Garnier Pure 3v1
pleťové masky mám od Avonu, ale teraz mám jednu vynikajúcu z Oriflame antioxidant peel of mask z hroznových zrniečok
dekoratívna kozmetika je zo všetkého niečo, ale doporučujem špirálu od Avonu-Avon Super FULL
ja zboznujem:
vlasy šampon Gliss Kur
tvár make-up Astor Matte Mousse
Pletova voda Pure Pore Fection - Avon
Telové jogurty Naturals Avon
Pleťový krém Garnier Fresh
a krémy na nožky od Avonu sú super...
a este by som zabudla na intim gél Avon
Make up-astor antishine. super je len nevydrzi velmi dlho :-/
puder- taktiez astor antishine, ten je super jemny,
ceruzka- bourjois, super cierna
špirála- tých uz som vyskúšala kvantum , ale najlepsia bola maybelline xxl intense
dalej este straasne vela toho je:)
ale najhorsi sprchovy gel som mala dove, a sampony dove mi tiez nerobili dobre, a taktiez sa vzdy sklamem v dermacole :/