Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moje kozmetické NAJ

aduliena

Vlasy: žihľavový alebo brezový šampón
Make up: 12 hodinový nestierateľný Avon
Púder: Queen Star
Očné tiene: avon, oriflame,
Špirála: na citlivé oči z oriflame
Tel. mlieko: hydratačné Avon

Inak baby, mohli by ste mi poradiť nejakú dobrú špirálu na citlivé oči? Používam špirálu z oriflame na citlivé oči, jedine tá mi vyhovuje, ale v poslednom čase nie je v katalógu, tak si budem musieť nájsť nejakú inú....poradíte? Dík.

aduliena

Antonietta,

malá rada: skús si najprv očné viečka prepudrovať púdrom a až potom nanes očné tiene, nebudú sa až tak usádzať v záhybe.
Čo si dať na nočný stolík? Záleží od toho, či sa tam chceš aj líčiť a odličovať alebo nie. Ak nie, tak si tam daj nočný krém na tvár, nejaký krém na ruky a telové mlieko.

antonietta249

VLASY:
Nivea diamond gloss - šampón
TELO:
Mlieko MILK and HONEY
a nádherné tiene kreémové AVON flirty.. neviem názov, je tam zlatý, medený, fialový a ... ešte jeden za 179,- ale robia sa potom šmuhy cez viečka, ked sa usadí, asi po hodine:(

A....otazka

Čo by ste si uložili na toaletný stolík vy?? Mám ho nový a naň chcem dať kozmetiku,ale len tú najnevhnutnejšiu ráno a večer, aby som vyzerala k svetu:)

leila

ahojte.takze na vlasy timotej citrusovy s hroznom - je super na mastnejsie vlasy. lak od schwarzkopfu. masky fructis. na tvar - krem garnier total fresh, maska planet spa bahenna z mrtveho mora, cistiaci gel garnier pure, make up astor anti stress c.002, pletove mlieko loreal, sprchace to je jedno, ale s obsahom mlieka musi byt - je po nom hebka pokozka, odlicovac oci Balea, sminky - She, Pupa,..

pralinka

Clinique pletova kozmetika je asi najlepsia na problematicku plet...je sice mrtne draha ale ma asi najvacsi viditelny efekt...

poliewoocka

Skusim pridat nieco aj ja:)
VLASY:
sampon a kondicioner balea broskynovomliecny. Oba po 40 sk, a to som vyskusala ozaj vsetko, ale tieto su naj.
Lak na vlasy-welladesign
TELO a TVAR:
tak to je specificke, ja pouzivam ako denny krem krem zn. Ombia s obsahom 5% urey a na telo telovy krem s obsahom 10% urey. Pletovu vodu mam tiez Ombia-pre mladistvu plet. Nocny krem mam olivovy olej:)
MAKE UP:
Najspokojnejsia som s Mary Kay stredne krycim makeupom a pudrom, pouziam odtien 300 beige. Riasenka Maybelline volum´ express, tiene MK a Bipa, na licka bronzove gulicky arabian glow od Avonu. Ako korektor mam kryciu tycinku z avonu alebo aknecolor.

gabrielitta

Ja som si kupila clinique, mam zmiesanu plet, fakt uz neviem co mam vyskusat.Mate niekto skusenosti ohladom clinique?Je to kvalitna kozmetika?

jahankaa

mydlo Oceán-perfektne vysusuje, mam mastnejsiu plet...krem Indulona na suchsie miesta...napr. popraskana zlta pata:D na vlasy jedine vajcovy sampon(taky zlty za 21,90)...kvalita za rozumnu cenu:D:D malovat sa nemalujem, ide to do penazi a ani sa mi to nepaci...no a co sa tyka starostlivosti o intimnu hygienu tak ked rano pouzijete na tieto partie dezodorant, to je hned iny den...nespoti sa:D:D tak dufam, ze som aspon trosku poradila:D

kamilka_

ja používam všetko čo sa týka značiek clinique,lancome a lush,z avonu a oriflame som mal otrasný ksicht,skoro až nábeh na akné,už nikdy viac tieto výrobky