O rôznych kozmetických vychytávkach sa na tomto fóre už popísalo dosť. Každá z nás má to svoje naj. No tak sem s tým:-)))
Moje kozmetické NAJ
Baby natierenim pleti mastickou calcium panthotenicum a inými silne mastnými krémami sa Vam len viac a viac rozsiruju pory!!!
ahoj myska: vodu s citronom?no,ked som bola mensia tak som za den zjedla aj styri uplne ciste citrony a celulu som nemala,zeby to fakt pomahalo..? pomaha Ti to? ja citrony milujem,ale doplatila som na to citlivymi zubami :-(
moj naj make up-dermablend od vichy-najviac prekryva zo vsetkych co som mala,celkom ok je aj make up od avonu calming,ten je taky jemnucky ale fajn.maska na plet gafrova od AB,ilovo-paradajkova od oriflame,klasicke bahno z mrtv.mora od kawaru,znacka la roche possay-vsetko super co som zatial od nich mala,kozmetika alverde,emu olej,cocoa butter,kokosovy olej,mandlovy
silvik..ja na celulitidu nepouzivam uz ziadne krem.skusila som aj tie lacnejsie aj drahsietu peknu vonu, prd z toho.u mna zabera pit cistu vodu s citronom a urobit zo seba lievik..
Avon ma dobre vyrobky pod nazvom Anew, su drahe, ale dobre, len malokto vie, ze vynalezca zlozky, ktoru obsahuju ziskal Nobelovu cenu. Avon ma debilne sampony a spirala je dobra akurat tak ta nova SCHOCk, ja osobne odporucam spiraly L Oreal, a taktiez Bonjours Paris- su sice drahsie, ale stoja za to. Na plet je dobra kozmetika Herballife, je cisto prirodna a pouziva ju napr. aj cely tím Beckhama.
Sampony by som poradila znacky L oreal, alebo tiez vyrobky radu Missiva, kto ma neustaly problem napr. s lupinami.
Na pery by som odporucila klasicky jeleni loj.
Z avonu su naozaj dobre sprchove gély.
Lak na vlasy je urcite naj Nivea.
Ja osobne amm dobru plet, staci mi ju umyvat vodou a raz za pol roka dat nejaku masku, najcastejisie pouzivam Planet spa- Avon bahennu. Robi mi dobre.
celkovo som ale odporca kozmetiky oriflame, rimmel, stipe ma vsteko po jej pouzivani a to nemam problemy s pletou. Za najlepsiu povazujem L Oreal, Bonjour Paris, Vischy a Herballife ale ta je nenormalne draha.
Dufam, ez ste nezeaspali pri mojom dlhom prispevku
Bravcovu mast. Vzdycky kupim 5 kilov v Tescu a natriem si to vsetko na seba.Je to najlepsia kozmetika.
kedze tu takto píšete o kozmetike,len tak ma zaujima,pouzivate nieco na celulitidu nestastnu? :D ved aj to patri ku krase a tak....lebo akoze neverim,ze dakykrem pomoze,kedze treba pohyb atd.a aj tak sa toho enmozno rychlo zbavit,dakedy voec,ved aj niektore tenistky a tak maju celulitidu...
pre mna jednoznacne Clarins a La Roche Posay..od clarins su super vecicky regeneracne serum a hydratacny krem hydraquench ja si ho davam na noc do chladnicky,rano take chladne nanesiem a je super
takže teda Vichy je zlé? :-( ja robím v lekárni ale akože myslela som,že je to dobríé..hmm..chcela som vyskusat ten mormaderm...mate s tym niekto skusenosti???alebo ked nie Vichy,daco na vyrazky?nemam ich vela,iba obcas pred kramamy,ale chcela by som taky daky krem akože na tvar,co je problwematicka...mam vlastne T-zonu..
avon je totalna kravina a tie spiraly..preboha!!!take smejdy,rovnako aj oriflame...ale vsak niektorým moze byt dobrý,ale pdola mna je to uple na hov.o