Moje kozmetické NAJ

yuya

Baby natierenim pleti mastickou calcium panthotenicum a inými silne mastnými krémami sa Vam len viac a viac rozsiruju pory!!!

silvikl

ahoj myska: vodu s citronom?no,ked som bola mensia tak som za den zjedla aj styri uplne ciste citrony a celulu som nemala,zeby to fakt pomahalo..? pomaha Ti to? ja citrony milujem,ale doplatila som na to citlivymi zubami :-(

milla

moj naj make up-dermablend od vichy-najviac prekryva zo vsetkych co som mala,celkom ok je aj make up od avonu calming,ten je taky jemnucky ale fajn.maska na plet gafrova od AB,ilovo-paradajkova od oriflame,klasicke bahno z mrtv.mora od kawaru,znacka la roche possay-vsetko super co som zatial od nich mala,kozmetika alverde,emu olej,cocoa butter,kokosovy olej,mandlovy

myska

silvik..ja na celulitidu nepouzivam uz ziadne krem.skusila som aj tie lacnejsie aj drahsietu peknu vonu, prd z toho.u mna zabera pit cistu vodu s citronom a urobit zo seba lievik..

mojnazor

Avon ma dobre vyrobky pod nazvom Anew, su drahe, ale dobre, len malokto vie, ze vynalezca zlozky, ktoru obsahuju ziskal Nobelovu cenu. Avon ma debilne sampony a spirala je dobra akurat tak ta nova SCHOCk, ja osobne odporucam spiraly L Oreal, a taktiez Bonjours Paris- su sice drahsie, ale stoja za to. Na plet je dobra kozmetika Herballife, je cisto prirodna a pouziva ju napr. aj cely tím Beckhama.
Sampony by som poradila znacky L oreal, alebo tiez vyrobky radu Missiva, kto ma neustaly problem napr. s lupinami.
Na pery by som odporucila klasicky jeleni loj.
Z avonu su naozaj dobre sprchove gély.
Lak na vlasy je urcite naj Nivea.
Ja osobne amm dobru plet, staci mi ju umyvat vodou a raz za pol roka dat nejaku masku, najcastejisie pouzivam Planet spa- Avon bahennu. Robi mi dobre.
celkovo som ale odporca kozmetiky oriflame, rimmel, stipe ma vsteko po jej pouzivani a to nemam problemy s pletou. Za najlepsiu povazujem L Oreal, Bonjour Paris, Vischy a Herballife ale ta je nenormalne draha.
Dufam, ez ste nezeaspali pri mojom dlhom prispevku

silvikl

kedze tu takto píšete o kozmetike,len tak ma zaujima,pouzivate nieco na celulitidu nestastnu? :D ved aj to patri ku krase a tak....lebo akoze neverim,ze dakykrem pomoze,kedze treba pohyb atd.a aj tak sa toho enmozno rychlo zbavit,dakedy voec,ved aj niektore tenistky a tak maju celulitidu...

myska

pre mna jednoznacne Clarins a La Roche Posay..od clarins su super vecicky regeneracne serum a hydratacny krem hydraquench ja si ho davam na noc do chladnicky,rano take chladne nanesiem a je super

silvikl

takže teda Vichy je zlé? :-( ja robím v lekárni ale akože myslela som,že je to dobríé..hmm..chcela som vyskusat ten mormaderm...mate s tym niekto skusenosti???alebo ked nie Vichy,daco na vyrazky?nemam ich vela,iba obcas pred kramamy,ale chcela by som taky daky krem akože na tvar,co je problwematicka...mam vlastne T-zonu..

silvikl

avon je totalna kravina a tie spiraly..preboha!!!take smejdy,rovnako aj oriflame...ale vsak niektorým moze byt dobrý,ale pdola mna je to uple na hov.o