Moje kozmetické NAJ

levicek

Cafte holky,
som sa chcela podelit s mojou skusenostou. Mavala som problemy s akne a pouzivala som dost agresivne kremy ktore mi mali pomoct s mojou pletou. Avon a Oriflame mi sice pomohli ale len na kratko. Potom som vyskusala Vichy. Pouzivala som asi 1,5 roka Normaderm a uplne sa mi znicila plet. Mala som strasne vysusenu a citlivu plet. Vsetko ma stipalo. Tak som si povedala koniec a investovala som par tisic do kvalitnej kozmetiky. Kupila som si radu na citlivu a podrazdenu plet a na moje prekvapenie mi zmizlo aj akne. Kozmeticka kde som si kupovala kozmetiku mi povedala ze vyrazky mozem mat aj z toho ze mi nesedela kozmetika aj ked som ich uz vymenila viac. Uz nikdy si nekupim nic lacne a vzdy radsej investujem viac lebo vidim aky to je rozdiel. ja som nahodou zabludila do kozmetiky co je velda parochnoveho salona na Racianskej 97 je tam fakt strasne mila pani a ked sa budete zaujimat tak vam da na odskusanie aj nejake tie vzorky a sami uvidite ale vopred upozornujem ze je dost draha

catres

VICHY normateint mne vyhovuje aj dermablend ale poznám baby ktoré ho neznášajú, treba zájsť do lekárne a pýtať vzorky.Kozmetiku používam zn. Sothys, je drahá ale naj.

aduliena

Tinuska,
ako si sama napísala, každému vyhovuje niečo iné. Mne napríklad vyhovuje kozmetika avon. Napríklad mojej sesternici a aj bratrancovi, ktorí mali problémy s akné, pomohla práve kozmetika od avonu, tá ktorá tebe nepomohla. Každá pleť reaguje inak, každý si musí nájsť to, čo mu vyhovuje.

kristine

Tak tu su moje naj :)
sampon - head and shoulders
sprchac - nivea oil
make up - rimmel recover alebo margaret astor mattitude
puder - rimmel stay matte alebo margaret astor antishine
spirala - maybelline wolume express
lesk na pery - miss sporty

tinuska

ja by som len chcela.. ze nemam vobec dobru skusenost s kozmetikou od avonu.. kupila som si celu sadu na mastnu plet, kt. mala odstranit akne a uzatvarat pory, no efekt uplne opacny.. tolko vyraziek som snad nikdy nemala :)
zato celkom dobru skusenost mam s garnier pure skin.
urcite kazdemu vyhovuje nieco ine, ale chcela by som vediet, do akej miery pomahaju vam vyrobky pletovej kozmetiky avon, pripadne aj oriflame. je to podla vas kvalitna kozmetika?

:-)

baby neviete poradit nieco na vlasy nejaky sprej alebo tak co ma uhladzujuci efekt?to aby som si tak casto nemusela zehlit vlasy.myslela som ten olejcek z lorealu taky zlty-mali ste ho?alebo nieco ine.vdaka

miroslavaa

MAKE-UP: MAYBELLINE - 16 hodinový čo je aj s krémom je to DUO a 15+15 ml to ma, treba trafiť odtieň, lebo výber nie je až taký široký, ale je super - 259,-Sk a ASTOR AIR MOUSSE(240,-);niekto sa pýtal, aký je, je super, len treba mať správny odtieň, flaky nezanecháva, ked sa pekne rozotrie, len netreba dať priamo na tvár, najprv na zápästie a potom na tár menšie množstvo, žiadne bodky čo rozotriem, lebo tak zostanú tie povestné flaky, make-up nie je zlý, len technika nanášania
ŠAMPÓN:GLISS KUR (oil nutritive)
PANTENE - regeneračný aj velmi pekne vonia + kondicionér, tá istá rada a druh
TELOVÉ MLIEKO: Oriflame - Milk and Honey
ŠPIRÁLA: ASTOR - Air MAX
PÚDER: Rimmel - Stay Matte
VONAVKA: Oriflame - PETAL QUARTZ - krásne vonia :o)

Som kozmetická poradkyňa Oriflame, kto by chcel pracovať s touto kozmetikou, tak napíšte, oplatí sa, máte oveľa lacnejšie výrobky a sú kvalitne, no ako ktoré, ale to už bližšie mailom: miroslava36@azet.sk

Odpoviem,poradím,...

:-)

pre mna je naj make up dermablend a este je dobry affinitone od maybelline-ten sa da porovnat s kvalitnymi drahsimi a stoji len 200sk.
baby a proti celulitide vam co zabera-jasne okrem cvicenia :-) aky krem al.emulzia?

vichy

Ma niektora z Vas skusennosti z make-upom VICHY NORMATEINT ????Je to ten co davali niekedy v reklame kde zene stekal po tvari na brade make-up.Pisu o nom,ze nevysušuje,neostavaju flaky a nesteka.