O rôznych kozmetických vychytávkach sa na tomto fóre už popísalo dosť. Každá z nás má to svoje naj. No tak sem s tým:-)))
Moje kozmetické NAJ
Mojnazor, avon by som si už na tvár nedala. strašne sa mi po ňom zničila pleť a to som použivala krémy Anew. Teraz mám Zepter, je to kvalitná Švajčiarska kozmetika a som spokojná. Nie je to lacná kozmetika, ale nie je ani drahá. Krém na tvár stojí 10eur a z toho sa ešte dá dať aj 20% zľava. Fantastická vec od Zepteru je balzam na ruky, to máš po ňom ruky ako zamat a vydrží ti to celý deň, aj keď umývaš riady, ruky... nemusíš krémovať každú chvíľu a 300ml stojí 13 eur.
Mirka23, vraska nemizne do 24 hodin, to je blud ... Anew su ozaj dobre,s zepterom nemam skusenost, kolko to stoji?
cukricek: moja kamaratka bola raz nalicena tym mineralnym makeupom od loreal dost kryl myslim ze by ti vyhovoval na zmiesanu plet ale to musis skusit sama ci ti vyhovuje
ahojte napisem sem kozmeticke vyrobky ku ktorym sa vzdy vraciam lebo sa mi osvedcili a som s nimi maximalne spokojna:
VLASY:
-nivea sampon brilliant blonde
-kondicioner nepouzivam pretoze mam odfarbene vlasy a rovno pouzivam masky pri kazdom umyvani vlasov ale najlepsia sa mi zdala avon planet spa taka olivova maska je strasne super mam po nom krasne leskle vlasy len ju treba pouzivat pravidelne
-pozivam aj serum na suche konceky od avonu a to je uplne genialne chrani konceky vlasov, zaceluje rozstiepene a vlasom dodava lesk a pruznost nenicia sa tak
TELO:
-kremove telove mlieko nieva 3v1 je uplne najlepsie skusala som vselico ale toto je uplne najlepsie kazdy mi vravi ze aku mam nenormalne krasnu hebku pokozku :)
TVAR:
-oci si odlicujem detskym olejom to je uplne najlepsie nestipe to a odlicuje aj vodeodolny make up
-mam citlivu suchu plet vacsinou mam alergicku reakciu na vsetky kremy loreal, garnier, avon, oriflame, vichy... ale nasla som kremy ktore ma nestipu a su mi dostatocne mastne je to nivea vyzivny denny krem a obycajny nivea krem ktory pouzivam na noc ale pouzivam ho aj na okolie oci lebo mam suchu pokozku v ocnom okoli a vsetky ocne kremy co som skusila ma stipali a stahovali pokozku takze toto je pre mna uplne najlepsi kozmeticky vyrobok
MAKE UP:
-mam kratke jemne riasy pouzivam klieste na riasy ktore mi ich nadherne natocia a vyzeraju dlhsie
-skusala som rozne riasenky max factor, loreal, rimmel, astor.. ale zistila som ze kazda druha mi natocene riasy vyrovna tak som sa na to vykaslala a pouzivam riasenky miss sporty fabulous lash waterproof pouzivam na horne riasy a taku istu len nevodeodolnu na dolne riasy (lebo potrebujem iny efekt)
- make up je najlepsi loreal paris true match nerobi nanosy a kryje
-licka bourjois paris odtien 16
-ako korektor pouzivam vichy dermablend pretoze fakt silne kryje
-ocne tiene loreal paris color minerals 01 starry white krasne sa trbliecu a rozziaria moje oci
-lesk loreal paris glam shine natural glow 401
-na nechty a kozicku je najlepsi olejcek urceny na nechty a nechtovu kozu
caute baby co hovorite na ten praskovy make up Loreal minerals??nejak tak,,myslite si ze je dobry aj na zmiesany typ pleti??
Firma Syn Care ma latku dermabotexin, je podobna botulotoxinu- klobasovemu jedu a je na ciste prirodnej baze, dokaze vypnut vrasku viditelne na prvy krat, opakovania su vsak potrebne aby bol dlhotrvajucejsi efekt.
vazelina je sucastou mnohych kozm. kremov a vyraba sa z ropy.
silvik..no ja musim povedat, ze na mna to posobi..ja celulitidu skoro vobec nemam.ja sa snazim denne vypit tak 3litre cistej vody s citronom.a ked som na pitny rezim kaslala, teda nemala cas ho tak dodrziavat, videla som na sebe zmeny aj co sa tyka stavu pokozky a celulitida ako keby vystupila.skus to..skus si dat tak 2tyzdne, ze to budes ozaj dodrziavat a napis,ci vidis vysledky..mas to najlacnejsi sposob.ja skusila aj kremy v domienke, ze tie najdrahsie budu isto fungovat.ale na mna nezabralo.mozno nie som vytrvala.:)
Mojnazor, máš zaujímavý názor, vo veľa veciach s tebou súhlasím, ale z Avonu by som už nepoužívala ani Anew - strašná chémia, vieš čo to musí obsahovať, keď sa vráska stratí do 24h?
Špiraly Loreal sú super a dobré sú aj Max factor.
Missiva - super značka, každé ráno pijem fitotonic, dobrá prírodná kozmetika.
Na Vichy som svoj názor už napísala - silná chémia.
Herbalife - super kozmetika ale drahšia. Porovnateľná je podľa mňa Zepter, ale je lacnejší. Je to prírodná kozmetika.
Takže moje kozmetické naj - jednoznačne Zepter a ak niečo iné, tak nech je to prírodné.