Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

elka

angie, ak ťa to tak trápi, objednanie neznamená ešte že musíš na tú operáciu ísť. Nie si nezodpovedná, si proste dospelý človek ktorý má pravo o sebe rozhodovať. Skús sa s maminou ešte o tom porozprávať a povedz jej že si už objednaná na konkrétny termín a že ju máš velmi rada a toto je tvoje rozhodnutie. Porozmýšlaj nad tým....

karola

Angie,mám o rok viac ako tvoja mamina.
Nedaj sa odhovoriť,ak vieš,že to ozaj chceš.Fandím ti.Jednoducho si to daj urobiť a bodka.Človek si má plniť svoje túžby.

angie

elka tvoja situacia je vsak ina, mas uz manzela a nebyvas spolocne s mamou, vies ona je tak trochu na mne citovo zavisla... vies ćo je najhorsie? nad reakciou mamy som mala premyslat predtym ako som sa nechala u doktora objednat, a nie teraz, som proste neezodpovedna, sle tak mi treba!

elka

ahoj karola. Zaujímalo by ma to uspatie tvojej dcéry. Ja som tiež dosť nervozna, vystresovaná z takýchto vecí /ešte nikdy ma neoperovali tak sa bojím/, to znamená že ak nebudem v pohode nebudú ma môcť uspať?? Dakujem za odpoved.

elka

ahoj angie!!
Aj moja mamina je v takom veku ako tvoja, no našťastie ma v tom podporuje. Ja si myslím že karola má pravdu , že si na to časom zvykne.

angie

karola velmi pekne dakujem, je to fajn pocut nazor matky, ale stavim sa ze nemas tak ako moja mama, a to 56 rokov...ale ani ja nie som najmladsia:-)
este raz dakujem

karola

Angie,rozhodni sa tak,ako to chceš ty.Mamina sa s tým časom zmieri.Si plnoletá,a ak ti to dodá sebavedomie,tak prečo nie? Aj moja dcéra si chcela dať urobiť nový noštek,nebránila som jej,hoci som si myslela,že jej to netreba,ale ak jej len to chýba ku šťastiu,tak som su podporila a držala palce.Nakoniec z toho ale nič nebolo,lebo bola objednaná na druhý deň hned po maturite a bola vystresovaná,takže ju nemohli uspať.

angie

ahojte babenky,
tak trosku sa predsa len obavam reakcie od mojich najblizsich, viete, to by ste museli poznat moju mamu, je tak trosku staromodna, akonahle som jej povedala ze chcem ist na plastiku, bola z toho nestastna, pripadam si ako taky egoista, aj ked viem ze je to moje telo a moj zivot a som dost stara aby som sa sama rozhodovala, ale predsa podpora z maminej strany by mi velmi pomohla.
Chytaju ma depky, stale nad tym premyslam, operacie sa nebojim, skor reakcie mojej najblizsej rodiny.
Kocky nie som povrchna? az tak chcem vela? aj ja sa chcem na seba pozerat ako na pritazlivu zenu!

nostek

Ahoj Elka ;)
Ano,aj tu linku s operaciou nosa mam a mala som ju nastudivanu pred operaciou. Nechcela som ju sem davat, pre pripad ze by ste to zle znasali ;-)
Ale vidim ze ti to nic nerobi;), ani mne to nerobilo, prave naopak som vyhladavala viac a viac o tom ako to robia...
Vsetkym Vam drzim palce a tesiiiim sa na vase `postupne` pooperacne prispevky ;-)

elka

AHOJTE nostek, angie, fragaria!!!!!
pekne sa to tu rozpísalo....:-))
NOSTEK, hneď som išla na tie stránky ktoré si nám odporučila doslova som to hltala a ponachádzala som aj všeličo iné, napr. takú operáciu ako vyzerá, na moje prekvapenie ma to neodradilo, práve naopak nie je to až také strašné.

ANGIE, ja som nad operáciou nosa rozmýšlala asi celý život, ale úraz ktorý som mala ma konečne nakopol...:-)
O tej operácii okolo mňa vedia asi všetci, nehanbím sa za to, možno som mala lepší dôvod /úraz/...ale aj keby nebol vôbec by mi nevadila reakcia okolia, sú takí čo ma v tom podporujú /najlepší priatelia, rodičia, manžel/ a takí čo odhovárajú /ludia na ktorých názore mi nezáleží/. Ak je to tvoje rozhodnutie jednoducho to len oznám a hotovo a to čím skôr. Nebudeš sa musieť zaoberať týmto problémom...:-)))Klamstvom nič nevyriešiš, pretože to každý bude na tebe vidieť a z teba bude "klamárka".

FRAGARIA, takže ja budem prvá v poradí...uf... budem vás oboznamovať a potom vám držať palčeky. Neboj, určite to nebude horšie, týmto sa utešujem aj ja pretože mi nič iné neostáva. Veď menší noštek je predsa krajší ako veľký...:-)) Ako si sa rozhodla, lokálne alebo celkovou anestézou?? ako ti to robili pred tým?? Predpokladám keď to chceš absolvovať znova že to nebolo až také hrozné...
Tak ahojte majte sa pekne papa teším sa na dalšie písmenká.