Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

fragaria

Ahojte baby, tak uz mam termin aj ja. Idem 25. januara, po skuskach. Nasim som to este nepovedala, lebo mama momentalne pracuje v Cechach, tak im to chcem povedat naraz. Ja zase chodim do skoly kde je vacsina chlapcov, ja neviem, mam z toho zmiesane pocity. Nebudem sa o tom moc rozsirovat, vsak ma potom uvidia sami, aj ked to bude asi trochu sok :-) No a na tu operaciu idem znova, no nie je to tak, zeby som bola uplne nespokojna, mala som na nose hrbolcek, ten mi odstranili, to som mala 18. no a teraz, mam proste velky nos a chcem ho mensi. To je vsetko. Nebojim sa ani tak tej operacie ako toho, ako budem vyzerat, ci to nebude nahodou este horsie ako teraz. A mali ste pravdu, ten doktor bol naozaj prijemny. Drzte sa.

nostek

Ahojte, ja mam 28... a o operacii som otvorene hovorila, nehanbila som sa za to. Ja som `za plastiku`! a v praci ma podporovali a fandili mi- aj rodina, priatel a okolie.
Tak ako sa ty k tomu postavis, tak to budu vnimat aj druhi ;-)
Musis im to `razantne` povedat aby si im nedala priestor na nesuhlas, alebo klebety...;-)

angie

ahojte vsetky prispievatelky do tejto rubriky:-)
dakujem elke a nosteku za podporu, nostek si zlata ze s nami komunikujes, velmi nam tak pomahas, je to pekne od teba. Fragaria preco ides znova na operaciu? to ti nedopadla tak dobre? S tym ze si to nepovedala rodine sme obidve, totiz mama so sestrou vedia aky mam problem a ze chcem ist na plastiku, ale o tom, ze mam uz aj termin zatial netusia, mam preto tiez mensiu dilemu ako im to povedat,tak ak mate nejaky zaruceny a osvedceny sposob, velmi mi pomozete:-). Fragaria mam 24, ale o operacii premyslam dobry treti rok, az tento rok som sa odhodlala nieco s tym urobit. Zaroven sa bojim reakcie okolia, lebo pracujem so samymi chlapmi a ked si vsimnu zmenu, neviem co im mam povedat, ci poviem pravdu(a budem mat odvahu) alebo budem klamat vazne netusim...uvidim podla situacie

fragaria

Ahojte, Elka a Angie aj ja idem zajtra do MT sa objednat na operaciu. Zatial o tom vedia len dve moje kamaratky, s jednou z nich tam zajtra idem ako svojou podporou. Dufam, ze to moji rodicia preziju, uz to vidim, zase budem pocuvat mamu ze zase vymyslam. :-) Ako som uz Elke pisala, uz som to raz absolvovala, a vtedy som sa reakcie ludi nebala a pravdu povediac vsetci boli zlaty, skor ich zaujmalo ci to bolelo, ako to prebiehalo a tak... ale teraz mam z toho dost zmiesane pocity, tiez sa trochu bojim reakcie ludi v skole, ale ved oni to preziju. Ja dufam, ze to tam zajtra najdem. Tak sa zatial majte a drzte sa. Mozem sa este opytat? kolko mate vlastne rokov? Dlho ste sa rozhodovali nad operaciou?

nostek

Ahoje ;-)
Ano citam Vas poctivo kazdy den ;-)
Co sa tyka sadri, ja som ju mala 14dni. Po tyzdni mi ju `prebalili` a dali mensiu- iba taku metalovu `formicku` na nos, ktora len chrani nos a zevraj sluzi na to aby koza dobre prilahla na kost ;-)
Ja som mala opuch len 2dni- v nemocnici mi davali tabletky proti opuchu a pekne sa to vstrebalo...
Modriny boli tiez velmi minimalne a za par dni prec. To je asi individualne, ale aj tak budete stale doma takze Vam to moze byt jedno ;-) heh
A pozor na prechladnutie,aby ste nemuseli kychat ;-)
Angie- ty si na nas chat prisla trosku neskor,takze opat napisem co som ja urobila, respektive ako som sa na operaciu pripravila!
Okrem toho ze som si vsimala nosy ludi okolo mna, som si vystrihovala `nosy`z casopisov ktore sa mi pacili.
Odfotila som sa z boku a na microsoft photo som si upravila vlastny nos podla predstav (tu hrcu som vygumovala)... Ked som bola s mojim lekarom som mu presne povedala co ocakavam a ukazala som mu foto seba z hrbolom a tiez mnou upravenu foto uz bez hrbola... k tomu som predlozila aj obrazky `hereciek` s peknym nosom...
Mne osobne sa paci rovny nos- nie sedlovity (domacky povedane `prasaci`).
No a vysledok? Nos je pekne rovny a uzky, spicku mi jemne zuzil a je `dokonaly` ;-)
som spokojna...
Operaciu som mala v septembri a take 2tyzdne po tom ako mi dali dole sadru je nostek dost citlivy, takze pozor na naraz...Dnes je este jemne citlivy- sem tam mam pocit ze jemne spuchne ale za par hodin to je prec...
Doktor aj hovoril ze kym sa cely pekne zahoji trva aj mesiace...
Tazke tak... ak mate nejake otazky, kludne piste...papa
Tesiiiiim sa na Vase pismenka po operacii...
Happy Helloween ;-))))

elka

ahoj nostek!
Som rada že nás čítaš a odpovedáš nám :-). Naozaj je najhoršie to čakanie trvá večnosť... /nech už som na tej PN/
Som ešte zvedavá koľko krát budem musieť ísť do MT, pretože to mám okolo 120 km a ešte k tomu v zime.A tá PN tak to budem aspoň cez sviatky doma pretože pracujem, ale kolegyne ma v tomto chápu takže je to OK.

Angie ahoj!
Veď my sa podporujeme navzájom, asi by sme sa museli zblázniť, len sami nad tým rozmýšlať čo a ako bude, ešte že tu máme nostek..:-)). Je zlatá odpovie mi na všetky otázky čo ma trápia. Je iné keď tým niekto prejde ako keď si môžme len domýšlať...

angie

ahojte Elka a Nostek!!!
ani neviete ako velmi mi psychicky pomahate, vazne! to s tymi fotkami som netusila, vazne nemam predstavu kto by mi mal byt vzorom s nostekom, jednoducho chcem aby bol rovnomerne siroky a taky akurat!!!!
Nostek ako dlho si nosila sadru? neviem si to predstavit ako to vyzera, dufam ze nebudem dofacovana po celej tvari:-)