Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

angie

elka,
ved vies ze u mna je to trosku komlplikovanejsie, chyba mi podpora mojich najblizsich, a ver, ze to je este horsie ako sa bat samotnej operacie.
Musim najst odvahu a zajtra sa to chystam pomaly rozbehnut a povedat to mojej rodine. Drz mi palce, lebo sa bojim bojim:-)))), :-((((((
Tebe prajem pekny den

elka

angie ahoj!!!
Nie si sama aj ja mám také chvíľky a to dosť často, že nikam nejdem....vlastne všetci ma v tom podporujú a ja už ani v podstate nemôžem cúvnuť a ani nechcem. U mna angie je ten problém že sa bojím operácie, uspatia /lokálne to na to by som nemala odvahu vôbec/. Takže myslím že to je asi normálne, takéto pocity. Ale potom to bude stáť za to veď u mna je to už len necelý mesiac a ty o pár dní neskôr. Musíme sa v tom len podporovať. Takže ja do toho idem a ty??? ...:-)))

angie

ahoj elka,
neviem ako ty, ale pocas dna ma napadaju vselijake myslienky ci ist alebo neist na operaciu. Napr. rano som presvedcena ist na 100%, dokonca sa nebojim operacie, ale akonahle padne tma a je vecer, uz mam pochybnosti. Myslis ze je to normalne?
Dufam ze u teba to tak nieje:-)))

angie

nufata, cena za operaciu je rozna, zalezi o aky zakrok, resp. narocnost si operacia tvojho nosa vyzaduje, a to najhlavnejsie, u akeho doktora sa objednas. Cena je zhruba od 13000 - az do 40000. (sukromne kliniky su prilis drahe, podla mna nezalezi ci sa ides operovat u medialne znameho doktora, ale skor si vsimam kolko rokov praxe ma za sebou odoperovane). Vek je rozhodujuci, musis si pockat tak ako aj my sme doteraz cakali a naberali odvahu.
Karola veeeeeeeeeeelmi si vazime tvoju podporu, verim, ze cas je najlepsi liek a casom mi aj mamina odpusti:-))))
este raz dakujeme!!!

nufata

Ahojte! Prosim vas od kolko do kolko sa pohybuju tieto ceny plastickyh operacii nosa? Ja by som ho chcela o trosku zmensit a zarovnat...kde vsade robia take operacie, v akych mestach? Ak chcem ist na operaciu, musim mat 18 rokov, pretoze mam len 17...dakujem za odpoved

elka

angie, to máš pravdu,nech už je január..:-)a už len tá predstava že sa na seba budem môcť pozrieť aj z profilu...:-)))))))

angie

elka, nie sme ani prve ani posledne, predstav si ake budeme kocky, a s akym pocitom zacneme Novy rok, krasna predstava, no nie?:-))))))