Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

elka

ahoj ANGIE a z čoho máš obavu? ja som tam objednaná na december. tento týžden ťa budú operovať alebo sa ideš objednať? Bola by som velmi rada keby si sa mi ešte ozvala.

angie

ahojte,poradite mi? ma niekto z vas skusenosti z martinskej nemocnice? chystam sa tam tento tyzden, a mam trochu obavy. Kolko tam stoji opracia nosa? dakujem

bohusa

Ahojky, ja som bola na operacii nosa na plastike, ak tym trpis, a znizuje Ti to sebavedomie, nevahaj, v KE je super doktor a celkom cele oddelenie!

elka

ahoj watch, ono sa to robí asi v každej väčšej nemocnici, len to nie je tak rozchýrené ako súkromné kliniky /poväčšine BA/ a tak isto sú tam odobrníci ako kdekoľvek inde.

doza

minuly tyzden mi z nosa zlozili dlahu.podstupila som tu operaciu bez vahania,bolesti su velke ale daju sa vydrzat,kazdemu odporucam stoji to za to.operovali ma v liptovskom mikulasi a nemam ani jednu vyhradu,super odbornici a dobra cena.kto este vaha choddte do toho,je to super

fragaria

ahoj fragaria. Ten termín mi dal on, keby som to chcela lokálkou tak už to mám za sebou. Neukazoval mi fotky, pozrel sa na mňa a hneď vedel akoby to vyzeralo najlepšie...Určite ti to vyjde, aj ja si to vravím, pretože sa toho tiež bojím, v živote som nebola v nemocnici tak neviem čo ma čaká /teda trošku viem z rozprávania/

fragaria

Ahoj Elke. Vlastne sa tam chystam pozriet zaciatkom buduceho mesiaca. Idem aj s kamaratkou. Nemam vela casu, pretoze studujem v TN a popri tom este aj pracujem, tak ked sa dostanem domov skor ako v sobotu som rada. Aj ti dal pozriet nejake nosteky, alebo ti to proste nejako spravi? Ty ides tusim v decembry, ten datum si si vybrala sama? Mne by to tak vyhovovalo koncom januara, po skuskach. Och dufam, ze to nejako vide. Zatial ahoj

fragaria

ahoj fragaria, keby si tam išla čím skôr, možno bysme tam boli spolu..:-)
No mna sa tiež pýtal lekár či chcem dať preč len hrbolček alebo ho chcem celkovo znížiť. Povedal že lepšie to bude keď sa zníži, takže ťa chápem prečo si spokojná len s polovice. Zatial ahoj.