Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nostek

Cafte obe ;-) Elka aj Angie ;-)
Velmi Vam drzim palce, je to pekne mat rovny nostek...Najhorsie je to cakanie uz po operacii so sadrou na nose a nevediet sa dockat,ako ten novy nos vizera!
Budete spokojne, uvidite, len si nezabudnite stanovit aky tvar chcete! vela obrazkov a fotiek vysnivanych nostekov treba predlozit doktorovi ;-)
A bolest je v pohode, prve dni opuch a modriny,ale co sa pre krasu neurobi? ze?
dajte potom vediet ako travite cas doma na PN ;-) budem sa tesit...

elka

angie, mne to budú robiť v celkovej anestéze, ja som bojko neviem či by som to zvládla... Aj mne by to mal robiť dr. Homola tiež mi hneď povedal čo a ako by zmenil. Mna ešte cakajú predoperačné vyšetrenia som zvedavá aj na tie výsledky.
Angie možno budú na teba /a tak isto aj na mna/ zazerať ale zo závisti :-))

angie

elka drzim ti hrozne palce!!!!
idem na lokalku, a ty? co hovoris na dr. Homolu? v pohodicke, vsak? celkom milo ma privital, hned mi povedal co treba na nosteku upravit, vraj maly hrbolcek a spicku nosa mi upravi, tak neviem ci to bude stacit. Ty to mas lepsie s tym urazom, aspon mas pre zvedavcov a neprajnikov dobru odpoved, co ja si neviem predstavit v skole a v robote ako budu na mna zazeŕat, hnusna predstava!!!

elka

ahoj angie!! a ako si si to dala? lokálne či celkovou anestézou?? Tak to odhováranie poznám aj ja, že načo veď to nepotrebuješ.....Ja som mala úraz takže môžu mi všetci rozprávať.... Ja idem 4.12. a na druhý den ma operujú, neviem kolko tam budem musieť byť, možno sa aj stretneme.:-))Aj ja som mala uplne živý sen, že somsa prebrala už po operácii s pekným noštekom. Nech už to máme za sebou.

angie

ahoj elka, v piatok som bola v MT sa objenat na operaciu, a termin mam na 14. decembra. na moje prekvapenie som sa prijemne citila, konecne sa so mnou zhovaral sympaticky doktor, behom navstevy vo mne vzbudil doveru ze sa nemusim nad nicim bat a doverovat mu. Priznam sa ti, ze opadli zo mna prve radostne euforie a dnes sa mi snival hororovy sen ako ma operuje a ja to vsetko vidim a citim..hroza!!!!
este to oznamit doma mame a sestram, sice vedia o mojom umysle (na co ma prehovarali vraj to nepotrebujem), ale o tom, ze mam uz termin zatial nevedia. Bože bojim sa ake budu ich reakcie!!

nostek

Ahoj Elka, som tu stale;-) citam si ako sa bavite o Martinskej nemocnici, a k tomu nemam vela co dodat, tak som sa do toho nemiesala ;-)...
Ale neboj nezabudla som na tvoju operaciu a urcite budem cakat v decembri na tvoje prve pismenka `po operacii` ;-)
Ja ho uz mam pekne zahojeny, zo zaciatku bol citlivy na dotyk- teraz uz aj to polavuje... a je velmi pekny, som spokojnaaaa!!!
Aj ty budes! uvidis! drzim palceky...papa

elka

ahoj angie!!! tak to sme na tom rovnako aj ja mám v hlave len tú operáciu a už sa mi dokonca o tom aj sníva...:-))Ano idem do MT. Ako si dopadla včera v MT??

angie

ahoj elka, obavu ani nemam, skor zvlastny pocit, vies kazdy den nad tym premyslam, hlavne ked zaspavam...do martina idem v piatok sa objednat, bola som aj v BA, ale su tam hrozne drahi. Elka ty ides na operaciu do MT? drzim ti palce, ozvi sa mi, ok? dakujem