Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

angel1

mila angie,priebeh operacie Ti nemozem popisat,nakolko som spala,zobudila som sa az na izbe po operacii a to bola cela moja tvar zabandazovana,na druhy den ma uz prepustali a isla som domov,zakze celkovy pobyt v nemocnici jeden,prve tri dni som dychala len cez usta,pretoze som mala v nose tamponadu,ktora sa na treti den vybera,kedze ma operovali v Brne a som tamponadu som si vybrala sama,ano sadra na nose je 10-14dni,kedze mne lamalii aj kost ja som ju mala 14dni,da sa to vydrzat...pretoze ako som uz spomenula ten efekt potom a prvy nahlad do zrkadla je uzasny,ste som mala male modrinky okolo oci ale aj tie zmiznu za kratky cas...cize zhruba tie 3tyzdne://

angie

ahojte kocky,
pekne sa to tu rozpisalo...to je super!

elka, ako som spominala, vcera som nabrala odvahu a povedala som to zatial sestre. Bola sice prekvapena, ale mala vela otazok, co povazujem za pokrok, kedze ju to zaujalo.
Tiez som sa ta chcela opytat ako si prisla k urazu, ale pokial ti je to neprijemne, vobec sa nemusis zdoverit.
Uz nevladzem s tymi hroznymi snami, som dobre 2 tyzdne nevyspata, nostek mas uplnu pravdu, to cakanie nas psychicky zabija!!!!
ahoj angel1, dakujem za tvoje informacie, ale mohla by si nam viac rozpisat priebeh tvojej operacie? to tak dlho musim nosit tu sadru ? preboha!!! Mala som pocit, ze max. 10 dni, aj to tak na 50%. To budu skvele vianoce:-(

nostek

Elka, ako sa ti vlastne ta zlomenina nosa stala? ak mozem vediet.
Anjel1 - idem pozriet NET na nos Zory (ak mas nejaku linku kde to je dobre vidiet posli)
pa

angel1

elka,tak teraz uz len to odhodlanie,vybavenie istych nalezitosti....termin OP,predoperacne vysetrenie atd....,a nic by Ti uz v ceste nemalo stat....naozaj sa neboj,videla sifoto Zory Csoborovej pred OP nosa???z podobou aku ma teraz je to neporovnatelne....tiez jej to len ku krase pridalo...vela stastia..

elka

angel1 Díky za povzbudenie: S tou PN počítam, ale to ma najmenej trápi..:-))Aj ja som bola prekvapená že ma zlomenina ktorú som mala vôbec nebolela /len na dotyk a to doteraz/a len trošku som mala modrinu a mierny opuch. Lekárka mi povedala pokial som vydržala zlomeninu vydržím aj operáciu a všetko s tým súvisiace. No uvidím....

elka

ahoj nostek!
to je super že už máš nostek v poriadku, počula som že do pôvodného stavu sa dostane až po pol roku, ale určite je to individuálne, na fotke ho máš uplne skvelý. Naozaj už len tá predstava ho mať taký stojí za to.

elka

angie ahoj!
Budem ti velmi držať palce , uvidíš že to nebude také hrozné ako si myslíš. Daj mi vedieť ako to dopadlo....

nostek

Statne nemocnice ti daju PN. da sa dohodnut, alebo potom sa treba dohodnut s obvodnou lekarkou ;-)
Mne nerobili problemy.

angel1

Ahojte,mam vlastnu skusenost s plastickou operaciou nosa,odhodlavala som sa niekolko rokov,no mozem odporucit,kto ma hendikep aby tu operaciu podstupil,mne ju robili v Brne na zaklade istych odporucani mojimi znamymi....netreba mat strach po operacii,som necitila ziadne bolesti,co som bola sama prekvapena,treba pocitat celkovo asi s 3tyzdnovym volnom,alebo dovolenkou...nakolko PN sa na to nevztahuje..ca 14dni je sadra na nose...ale ten efekt po tom je nenahraditelny,som nesmierne spokojna,moja tvar jemna a o niekolko rokov omladena....super....DOPORUCUJEM

nostek

Cafte, no den tu niesom a ahaho kolko ste toho napisali ;-)
Kocky nieje sa coho bat..- verte. Neboli to... Skor sa sustrednte na pocit mat pekny novy nostek... Moj je uz pekne zahojeny ;-) aj Vas to caka, tak hlavu hore. Skoda ze musite na to cakat tie mesiace, lebo to Vam dava pristor na premyslanie a strach! Uz nech to je za vami, drzim palce pa